2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
منم اولین انتقالم بود دو هفته پیش ، بتام ۶۱۷ بود ولی افت کرد و ساک بارداری تشکیل نشد .. گفت خوب لانه ...

یعنی برا من دو بارش هم خوب لانه گزینی نکرد یه بار هم طبیعی باردار شدم افت کرد بلخره دلیل داره حتما 

یعنی برا من دو بارش هم خوب لانه گزینی نکرد یه بار هم طبیعی باردار شدم افت کرد بلخره دلیل داره حتما&n ...

مشکل کروموزومی هم داشته باشه جنین دفع میشه رشد نمیکنه ... خیلی استرس دارم میترسم از اینکه داستان تکرار شه

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا بزرگه توکلت به خدا باشه منم هیچ علایمی ندارم خیلی با هیچ علایمی مثبت شدن  ایشالا شما فردا م ...

عزیزم امروز آز دادم جوابش رو گرفتم بتام ۴۷۵ بود ولی گفت دوشنبه تکرار کن.الهی که همه قسمتشون بشه و نه ماه رک به سلامت سپری کنن و جگر گوششون رو بغل کنن❤❤❤

عزیزم امروز آز دادم جوابش رو گرفتم بتام ۴۷۵ بود ولی گفت دوشنبه تکرار کن.الهی که همه قسمتشون بشه و نه ...

ایشالا به سلامتی 

به فرشته ی کوچولوت بگو برای همه منتظرا دعا کنه 

امیدوارم شادترین لحظات رو در کنار هم سپری کنید

عزیزم امروز آز دادم جوابش رو گرفتم بتام ۴۷۵ بود ولی گفت دوشنبه تکرار کن.الهی که همه قسمتشون بشه و نه ...

سلام عزیزم مبارک باشه 😍 خیلی برات خوشحال شدم 

عزیزم چه داروهایی استفاده کردی چند تا تخمک و جنین داشتی چه گریدی بودن ؟ چند تا انتقال دادی ؟ 

اوهوم😔😔 کاش که علتشو پیدا کنن که دفعه دیگه تکرار نشه

دلم واسه اون عدد بتام میسوزه که زیاد بود و کم شدد 🤕

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
ان شاءالله که اینبار صحیح و سالم بغل بگیری. واقعیتش امروز که برام جنین هامو انتقال دادن دکترم زیاد ...

عزیزم ،انشالله که دو هفته دیگه با خبر خوبت خوشحالمون میکنی ،تو چکار به نظر دکتر داری ،خدا باید بخواد که انشالله میخواد ،پس فکر و ذهنت رو با حرف دکتر مشوش نکن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اخه میگن سونو نشون نمیده عزیزم اولش ولی بازم اگه خیلی نگرانی برو

گلم بتای من اومد پایین وقتی بتا در حد مشکوک به بارداری بود دو روز بعدم افت کرد بتای من کلا به حد بارداری هم نرسید دیگه خداروشکر خارج رحمی اینجوری حساب نمیشه گفتن. خداروشکر

در اندک من تویی فراوان یارب..