2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
به من راحت نامه دادن فکر نکنم سخت بگیرن اخه همجا بستس میخوای بری تهران چیکار مگه ضرورت باشه

میخام برم شیراز، دکترم اونجاس، زخم دهانه رحم دارم میخام قبل از انتقال درمان کنم، دکتر احتمالا دی ماه نیستش، میخام این ماه برم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
فدای تو عزیزم ان شاءالله که همگی با هم خدا برای همه ی ما دل شکسته ها نصیب کنه.❤❤❤❤من هیچ علائمی نداش ...

خدا بزرگه توکلت به خدا باشه منم هیچ علایمی ندارم خیلی با هیچ علایمی مثبت شدن  ایشالا شما فردا مثبت بشی ماهم امیدوار 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی، ببخشید کسی دکترای زنان رویان رو میشناسه که کدوم دکترا هستن؟ اسماشون چیه؟

من آذر پارسال دوتا جنین انتقال دادم منفی شد نتیجه‌ش، دوترم مرضیه شیوا بود ولی راضی نبودم اصلا، ارتباط گرفتن باهاش کلا ناممکن بود

حالا برای ادامه مراحل میخام برم رویان بقیه دکترا رو نمیشناسم که کیا هستن

اگه کسی بشناسه لطفا اسامی دکترا رو بگید ممنون میشم

سلام به همگی، ببخشید کسی دکترای زنان رویان رو میشناسه که کدوم دکترا هستن؟ اسماشون چیه؟ من آذر پارسا ...

عزیزم من دوتا شون رو می شناسم دکتر مهناز اشرفی و دکتر انسیه شاهرخ تهرانی نژاد ❤❤

دوستان کسی بوده که از روز نهم انتقالش درد شدید پریودی داشته باشه ولکه بینی داشته باشه با اضافه کردن دوز پروژسترون لکه بینیش قطع بشه ؟ و روز ۱۲ بیبی چکش منفی باشه احتمال داره ازمایشش مثبت باشه ؟ این سوال دوستم گفتم ببینم کسی تجربه ای داره 

عزیزم من دوتا شون رو می شناسم دکتر مهناز اشرفی و دکتر انسیه شاهرخ تهرانی نژاد ❤❤

ممنون ، کدوم دکتراشون خوبن؟ مهناز اشرفی رو یه بار تو نی نی سایت دیدم نوشته که مریضه رو چندتا چندتا میفرستم داخل تو مطبش، می خام برم مطب پیششون، ولی کدومشون  خوبن پیش اون برم

سلام به همگی، ببخشید کسی دکترای زنان رویان رو میشناسه که کدوم دکترا هستن؟ اسماشون چیه؟ من آذر پارسا ...

دکتر محیطی دکتر مشایخی دکترمصطفایی دکتر غفاری دکتر حافظی دکتر اشرفی دکتر قاضی دکترمعدنی فعلا اینا یادم بود😊

سلام زینب جان من بعد از دو ماه که پانچکر شدم وارد سیکل انتقال شدم امروز روز ۱۳ قاعدگی بود سونو کردم دکتر سیکل را کنسل کرد گفت رحم سه خطی نیست و تیپ رحمم b بود ایا راهکار یا دارویی وجود داره که رحمم a بشه ؟ گفت ماه دیگه با سیکل طبیعی بیا ...ولی قبلا هم سونو میشدم یادم نمیاد a بوده باشم پارسال هم میومکتومی شدم @زینبی_بابا    

سلام خانما روز یازده انتقالم از سه روز پیش مزه دهانم خیلی بد شده هر چی میخورم بعدش طعم دهانم بد میشه یه لایه روی زبونم جمع شده با مسواک که پاکش میکنم بعدش دوباره همون شکلی میشه  به نظرتون می‌تونه از داروهای انتقال  باشه آخه انتقالای قبلی اینطور نمی‌شدم 

میخام برم شیراز، دکترم اونجاس، زخم دهانه رحم دارم میخام قبل از انتقال درمان کنم، دکتر احتمالا دی ماه ...

عزیزم شما مشکلتون چی هست؟شیراز کدوم دکتر میرید؟

منم شیرازهستم زخم داشتم دکتر بهرامی فریز کردم 

الآنم باید میکرو کنم

متوجه نشدم یعنی دفترچه رو بردی فرمانداری نامه دادن؟ یعنی دکتر زنان لازم نیس نامه بگیریم ببریم فرماند ...

اره برا محکم کاری که مهر رویان رو ببینن اخه هیچ مدرکی از اینکه نوبت داشتم نداشتم

خدایا شکرت