2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست
گلم بتای من اومد پایین وقتی بتا در حد مشکوک به بارداری بود دو روز بعدم افت کرد بتای من کلا به حد بار ...

ای وااای عزیزم ناراحت نباش دیگه نمیدونم چی بگم با این روزای سخت چیکار کنیم فقط کاش زودتر تموم بشه و مام شاد بشیم

عزیزم امروز آز دادم جوابش رو گرفتم بتام ۴۷۵ بود ولی گفت دوشنبه تکرار کن.الهی که همه قسمتشون بشه و نه ...

خدایا هزار مرتبه شکر خیلی خیلی خوشحالم کردی امروز همش منتظر بودم بیای بگی مثبت شدم ایشالا به حق علی بچتو صحیح و سالم بغل بگیری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برام دعا کنید بچه ها پنج ساله منتظر این لحظم دیگه جنین ندارم

غزل جون یادمه گفتی هیچ علایمی نداشتی درسته؟؟ اصلا علایم نداشتی ؟؟؟منم امیدوار شدم به خدا میگم دل درد کمر درد لکه بینی سینه هات هیچ تغییر نکردن ؟؟؟

خیلی ممنونم عزیز دلم خدا محمد دل شما و همه حاجت دارا هم شاد کنه یعنی میببنم منم مثبت بشم🤲🤲🤲

انشاالله ایندفعه خدابزرگی کرده وحداقل یکیش گرفته

کی آزمایش بایدبدی

سلام عزیزم مبارک باشه 😍 خیلی برات خوشحال شدم  عزیزم چه داروهایی استفاده کردی چند تا تخمک و جن ...

فدای شما عزیزم الهی قسمت همه بشه.من استرادیول روزی ۴ تا شیاف سیکلوژست و آمپول پروژسترون روزی یه دونه و قرص فنوبرا بار دومم بود و گرید یه جنین a و اون یکی متوسط.۱۰ تا تخم که ۴ تا جنین شد

سلام خانوما ، میشه منو راهنمایی کنید ،  چند سالی میشه نازایی دارم ، کلی دنبال درمان بودم ولی نتیجه ای نگرفتم . تصمیم گرفتم بیام تهران دنبال درمان ، بنظرتون کجا برم ؟ پیش کدوم دکتر ؟ خسته شدم از دست دکترای شهرستان .

سلام خانوما ، میشه منو راهنمایی کنید ،  چند سالی میشه نازایی دارم ، کلی دنبال درمان بودم ولی نت ...

عزیزم اگه مشکل پول نداری حتما برو مام.واقعا دکتراش و جنین شناساش عالیه

غزل جون یادمه گفتی هیچ علایمی نداشتی درسته؟؟ اصلا علایم نداشتی ؟؟؟منم امیدوار شدم به خدا میگم دل درد ...

هیچ علائمی نداشتم عزیزم هیچ فقط گاه گداری درد کوچولو به امید حق وبه حرمت خانم فاطمه زهرا قسمت خودت بشه عزیزم❤❤❤