2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045276 بازدید | 684445 پست

@زینبی_بابا    راستی من هیچ ازمایشی ندادم بعد سقطم که مشخص شه مشکل انعقادی یا چیزای دیگه دارم یا نه

فکر کنم دکترم چون دید من ازمایشم مثبته لکه بینی دارم و قبلا سقط فراموش شده داشتم تجویز کرد اما خب حدسم خودم بر اینه که لکه بینی و خونریزیم از بارداری خارج رحمیم بوده چون یه بار دیگه هم اینجوری شدم اما به عمل نکشید

خدایا خودت مواظبش باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنبه تخمک کشی داشتم.تعداد تخمکها ۲۰ تا بود ولی به گفته دکتر هایپر نشدم.اما به شدت هنوز اذیتم.سفیده ت ...

اگه مقدار ادرارت با مقدار مایعاتی ک در روز میخوری برابر باشه خیلی خوبه و بعد از چند روز حالت کاملا خوب میشه. منم شکمم اب اورده بود و سخت نفس میکشیدم و تهوع و... داشتم ولی کارم ب بیمارستان و بستری  شدن و... نکشید.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
واقعن؟؟؟ به من گفتن 20 تومن میشه

من ۳ تومن تقویتی برایه خودمو شوهرم گرفتم واون بیست تومن برایه تعیین چهار جنینه برایه من ۹ جنین بود که ۴ تومن اضافه گرفتن ولی من همه ی مخارجو دونه به دونه نوشتم این شد

بچه ها یه سوال داشتم من دوازده هفته رفتم سونو غربالگری بهم گفتن احتمال زیاد دختره.بعد شونزده هفته رفتم پیش دکتر کلانتر مرکز اصفهان برای معاینه سونوم کردن گفتن احتمال زیاد پسر یعنی کدوم درسته به نظرتون

بچه ها شرمنده متنم طولانیه ولی اگه حوصله داشتین بخونین اگه تجربه ای دارین ممنون میشم بهم بگین میخوام ...

منم مثل شما شدم دقیقا.خارج از رحمی شدم یکیشو انوکسپارین و اسپرین هم استفاده میکردم دکتر کلانتر گف چون خونریزی داشتی قطع کن البته من ازمایشات ایمنی و انعقادیم خوب بود و اینم بگم ک دوسال پیش یه سقط به خاطر تشکیل نشدن قلب داشتم ولی بااین حال دکتر کلانتر هم انوکساپارین و هم اسپیرین رو قطع کردن منم نگران رشد جنین بودم ک خداروشکر تابحال خوب بوده نگران نباش.

من یه هفته پیش رفتم پیشش چون جای عمل خارج رحمیم خیلی درد داشتم بعدش سونوم کرد صدای قلبشو برام گراشت ...

خب‌خداروشکر‌قلب‌جوجتودیدی

انشالله‌‌بارداریه‌خوبی‌داشته‌باشی

عزیزم‌لاپاروسکوپی‌شدی‌براخارج‌رحمیه؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اره خودمم همین حدسو میزنم چون بعد عمل دِرَن بهم وصل بود پر از خون بود  میگم شاید الان که ...

آره‌عزیزم‌به‌خاطرهمون‌قطع‌کرده

ترسیده‌خون‌ریزتو‌زیادکنه

نمیتونی‌باهاش‌تماس‌بگیری

پرونده‌تونگاه‌کنه..خودتم‌توضیح‌بدی‌‌چی‌شده

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
بچه ها یه سوال داشتم من دوازده هفته رفتم سونو غربالگری بهم گفتن احتمال زیاد دختره.بعد شونزده هفته رف ...

خب‌عزیزم‌معلومه‌که‌۱۶‌هفته‌درسته

سلام عزیزم.خوبین.شمام مثل من شدین یه جنین خارج از رحم داشتین یکی داخل رحم

سلام عزیزم شما الانم زیر نظره دکتر کلانتری هستین؟ زایمانتونو میخوایین پیشه خودش انجام بدین؟؟؟ اخه منم زیر نظره ایشونم ولی پرسیدم گفتن فقط دوشنبه ها مهرگان میرن واسه زایمان و اگه روزای دیگه شرایط اورژانسی پیش بیاد اصلا بیمارستان نمیان واسه همین یکم استرس گرفتم. 

بچه ها یه سوال داشتم من دوازده هفته رفتم سونو غربالگری بهم گفتن احتمال زیاد دختره.بعد شونزده هفته رف ...

منم پیش دکتر بیغمیان سونو شدم ولی ۱۲ هفته جنسیت بهم نگفتن . شمارو دکتر کلانتری سل فری نفرستادن؟؟ . دکتر کلانتری در حین سونو واژینال به من گفت بچت دختره؟ که من چون سل فری داده بودم جنسیتو میدونستم گفتم اره. حالا در حین سونو کجاشو دید من نفهمیدم اخه من خودم رو مانیتور فقط کفه پاهاشو میدیدم ولی دکتر تشخیصش درست بود. حالا دو هفته دیگه تا انومالی بیشتر نمونده یکم تحمل کن صد در صد بشه 

سلام مامانا. ی سوال دارم من ۲۳ هفته و ۳ روزمه تکونای نی نی رو باید چقدر حس کنم؟ باید شکمم بالا پایبن بپره یا همین قدری که خودم حس میکنم کافیه؟ بعد چند بار در روز باشه؟ توروخدا راهنماییم کنید من خیلی استرس دارم دکتر میگه الان زوده بالا پایین بره شکمت ولی شما هایی که تو همین هفته هایین  راهنماییم کنین بیشتر اروم میشم. ی سوال دیگه این که شبا تو خواب نی نیتون تکون میخوره شما متوجه میشین؟؟؟؟