2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045348 بازدید | 684460 پست
@زینبی_بابا     سلام عزیزم شرمنده دوباره مزاحمتون شدم  من همونم که خارج رحمی و داخ ...

ان شالله خدا حفظش کنه برات من اطلاعی ندارم بیمارستانی  کار نمی کنه زنگ بزنی بپرسی؟

خدایا شکرت
بله پیش عارفی پانکچر شدم مشکل اصلی همسرم تحرک آ و مورفولوژی کم . بتام رفته بالا ولی خوب نرفته بالا ک ...

واااای عزیزم انشاالله ک خدا کمک کنه بتا بره بالا دقیقا منم افت بتا داشتم ولی انشالله برا تو میره بالا خیلیا بتاشون رفته بالا، چه داروهایی بهت داده بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها شرمنده متنم طولانیه ولی اگه حوصله داشتین بخونین اگه تجربه ای دارین ممنون میشم بهم بگین میخوام ...

عزیزم‌ایشالله‌برات‌میمونه

آسپرین‌روهم‌قطع‌کرده‌برات؟

آزمایش‌انعقادی‌دادی؟

سقطت‌چندهفته‌بود؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ان شالله خدا حفظش کنه برات من اطلاعی ندارم بیمارستانی  کار نمی کنه زنگ بزنی بپرسی؟

دکترم که عمرا وقت کنه جواب بده ماماش هست جواب میده باید شنبه زنگ بزنم 🙁 

خدایا خودت مواظبش باش
فدات‌بشم‌ اانشالله‌میده...صبرخدازیاده‌ منتهابنده‌ی‌خداصبرنداره.. دوست‌خوبم‌منم‌همه‌کاری‌کردم‌ ان ...

پس شما یه بچه داری، باز برو خداروشکر کن ک یه بچه داری خداقل دهن مردم بستس من ک هیچی

عزیزم‌ایشالله‌برات‌میمونه آسپرین‌روهم‌قطع‌کرده‌برات؟ آزمایش‌انعقادی‌دادی؟ سقطت‌چندهفته‌بود؟

نه عزیزم ازمایش ندادم 

اره هر دو رو قطع کرده 

سقطم شش هفته حتی قلبش هم تشکیل شده بود 

خدایا خودت مواظبش باش
بچه ها شرمنده متنم طولانیه ولی اگه حوصله داشتین بخونین اگه تجربه ای دارین ممنون میشم بهم بگین میخوام ...

خدانگذره‌ازاین‌جوردکترها

که‌فقط‌پول‌براشون‌ملاکه

دکترمن‌که‌دیرمیاد‌...تندتند‌مریض‌هارومیبینه‌

انقدرحول‌حولی‌میکنه‌کلا‌سوال‌های‌‌مریض‌یادش‌میره

خودشم‌نمیدونه‌چیکارمیکنه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
رزانا68@ به من یه دونه امپول pd ساخت پردیس ایران داد روز 4 پریودی زدم .همین .از روز اول پریودی هم ...

اره عزیزم خداروشکر باردار شدی من منفی شدم دوباره ۲ انتقال منفی یعنی بتا میره بالا افت میکنه و دو iui منفی 

نه عزیزم ازمایش ندادم  اره هر دو رو قطع کرده  سقطم شش هفته حتی قلبش هم تشکیل شده بود&nbs ...

خب‌خداروشکر‌الان‌۹هفته‌ای

واللا‌مادکترکه‌نیستیم‌قطعی‌بگیم‌چیکارکنی

امابه‌نظرمن‌حداقل‌آسپرین‌بخور

حالا‌ببین‌زینب‌جون‌چی‌میگه

میگم‌لابد‌لک‌ایناداشتی‌‌‌یا‌بعدعمل‌ترسیده‌خونریزی‌اینا‌بکنی

آسپرین‌وآنوکساروقطع‌کرده..

خدانگذره‌ازاین‌جوردکترها که‌فقط‌پول‌براشون‌ملاکه دکترمن‌که‌دیرمیاد‌...تندتند‌مریض‌هارومیبینه‌ انق ...

من یه هفته پیش رفتم پیشش چون جای عمل خارج رحمیم خیلی درد داشتم بعدش سونوم کرد صدای قلبشو برام گراشت اما اینقدر سرش شلوغه و چندتا چندتا مریضو با هم میبینه یادم رفت دوباره سوال کنم انوکسارو ادامه بدم یا نه 

اصلا دلشون برای ما نسوخته 😔 من هنوز جای عمل خارج رحمیم درد دارم مجبورم بخاطر حاملگیم مسکن استفاده نکنم واقعا دلم آشوبه 

خدایا خودت مواظبش باش
خب‌خداروشکر‌الان‌۹هفته‌ای واللا‌مادکترکه‌نیستیم‌قطعی‌بگیم‌چیکارکنی امابه‌نظرمن‌حداقل‌آسپرین‌بخور ...

اره خودمم همین حدسو میزنم چون بعد عمل دِرَن بهم وصل بود پر از خون بود 

میگم شاید الان که دوهفته از عملم میگذره شاید بگه دوباره ادامه بدم هشت هفته و سه روزم

خدایا خودت مواظبش باش
خب‌خداروشکر‌الان‌۹هفته‌ای واللا‌مادکترکه‌نیستیم‌قطعی‌بگیم‌چیکارکنی امابه‌نظرمن‌حداقل‌آسپرین‌بخور ...

لکه بینی و خونریزیمم فکر کنم بخاطر خارج رحمیم بود

خدایا خودت مواظبش باش