2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
انتقال چند؟ کلن چقد میشه بخام برم؟؟ 

البته یه نکته دیگه هم هستا....این که برسی به تشخیص ivf هم هزینه داره.مثلا سه نوبت آزمایش اسپرم داد همسرم،حدود ۴ تومن داروهای مکمل و تقویتی خورد مثل آندروفرتی و زینک و e و dو...

یک بار iui ناموفق که اونم خودش حدود ۳ تومن بود

اینکه بالاخره رسیدیم به ivf واقعا زمان و هزینه برد.یک سال طول کشید تقریبا که نتیجه شده ivf کردن.اما به نظرم با اولین آزمایش اسپرم،چون مورفولوژی۱ درصد بود و تحرک a خیلی کم،واریکوسل دو طرفه شدید....باید همون اوله اول میرفتیم ivf.اما خب تا ادم مطمعن بشه که راه دیگه ای نیست زمان و هزینه لازمه.

ضمنا خودِ مام وقتی میبینه ivf ممکنه جواب نده و جنین تشکیل نشه،میکرو میکنه.واسه ما هم icsi یا همون میکرو کردن بدون اینکه حتی متوجهش بشیم.

خداروشکر از ۲۰ تا تخمک14 تا جنین a تشکیل شد.۳تا هم ab

ولی متاسفانه شکمم اب اورده و خیلی درگیرشم الان.نشد همین ماه انتقال بدیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اینو از دکترم شنیدم .چون همسرم مشکل حرکت اسپرم هم داشت .دکتر میگفت وقتی کمرت بالا تر باشه به حرکت ...

همسر منم مشکل حرکت اسپرم داره اما خب ۴ بار ای یوای کردم ivf هم جواب نداد برا ما .خداروشکر که شما باردار شدین خدا دردونه ات رو برات نگه داره

خانوما کسی تعین جنسیت کرده باivf? 

باه عزیزم من انجام دادم تا الان برایه تعیین ۹جنین تو ابن سینا حدودا۲۹تومن خرج کردم غیر از انتقال که متاسفانه فقط یک جنین پسر دارم که دو ماه دیگه انتقال میدم 

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم شرمنده دوباره مزاحمتون شدم 

من همونم که خارج رحمی و داخل رحمیو با هم باردار بودم 

از زمانی که ازمایشم مثبت شد همه اش لکه بینی و خونریزی داشتم بار اول هفته پنج بودم که رفتم سونو شدم ساک بارداریو دکتر دید به خیال اینکه همین یکیه درست منو سونو نکرد که خارج رحمیه بعدش چون تو پرونده ام یکی سقط فراموش شده داشتم بهم انوکساپارین و آسپرین داد 

بالاخره من هفته شش دیگه با درد خودمو رسوندم مطب سونو شدم مشخص شد که خارج رحمی هم باردارم بعدش عمل شدم روز بعد عمل که دکترم اومد بالا سرم ازش پرسیدم انوکسامو ادامه بدم گفت نه 

هفته هفت رفتم دوباره سونو که خداروشکر صدای قلبش هم شنیدم اما چون استرس دارم میگم نکنه دکتر سهل انگاری کرده شاید من باید انوکساپارین و اسپرینمو مصرف کنم همه اش میترسم مثه سقط سه سال پیشم رشدش متوقف بشه 😔 اگه بخوام خودسر استفاده کنم عوارضی داره؟ تا شنبه که زنگ بزنم مطب دوباره ازشون بپرسم با این محدودیت ها اعصاب برامون نمونده چون مطب دکترم مرکز استانه که رفت و امد ممنوعه

خدایا خودت مواظبش باش

بچه ها شرمنده متنم طولانیه ولی اگه حوصله داشتین بخونین اگه تجربه ای دارین ممنون میشم بهم بگین میخوام اگه خدا بخواد بعد این همه سختی حداقل این یکی برام بمونه 

من دکترم واقعا سرش شلوغه و برام ثابت شده چند بار سهل انگاری کرده 

خدایا خودت مواظبش باش