2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045351 بازدید | 684460 پست
گلم چون تو روز تخمک گذاری عمل انجام میدی .لقاح همون موقع صورت میگیره .اگه قرار باشه لقاح بشه تو همون ...

مرسی عزیزوم 

شما بارداری؟ 

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
سعی کن بدی بره داخل اون ته

تا الان اینکارو نکردم چه فایده دیگه اخه اصلا توتر هم نمیرفت بعدم میترسیدم که نکنه... جایی خوندم وقتی بدن خوب پروژسترون تولید نکنه بتا خوب بالا نمیره گفتم لابد دلیل منم این بود چون خیلی تو نمیرفت

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا الان اینکارو نکردم چه فایده دیگه اخه اصلا توتر هم نمیرفت بعدم میترسیدم که نکنه... جایی خوندم وقتی ...

کاش به دکترت بگی این مسئله رو ... 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
بله دوقلو باردارم .

عزیزم بتای شما چند بود ؟😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
کاش به دکترت بگی این مسئله رو ... 

ای بابا خواهر جون دکترم اصلا حرف ادم براش اهمیت نداره دیروز یه اس بزور ج داد اخرم سوالای دیگمو ج نداد گفت فردا زنگ بزن بیمارستان خیلی راااحت انگار نه انگار من مریضشم در مقابل من مسئوله خوب بعد بنظرت اینو ازش بپرسم جوابی میده دیروز تو اونهمه استرس بودم دوتا سوالو درست وقت نذاشت ج بده چی بگم دیگه که گذشت توکل بخدا

همسرم مورفولوژی اسپرمش یعنی تحرک اسپرم سالمش صفر بود.عمل واریکوسل هر دوطرف انجام داد اثر نداشت . دا ...

چقدر خوب توضیح دادی عزیزم الهی که این ماه خدا برا همه مون بنویسه مادر شدن و مادری کردن

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
ای بابا خواهر جون دکترم اصلا حرف ادم براش اهمیت نداره دیروز یه اس بزور ج داد اخرم سوالای دیگمو ج ندا ...

واقعاا دکترت و عوض کن اینطوری بدرد نمیخوره اعصاب ادم خورد میشه

من 12 روز بعد از عمل iui بتام 89 بوددو روز بعد تکرار کردم رسید به 389

ایشالا بسلامت بدنیا بیان🙏🥰🥰

واقعاا دکترت و عوض کن اینطوری بدرد نمیخوره اعصاب ادم خورد میشه

واقعا اعصابم بهم ریخته ازش خیلی بی خیالو... ولش غیبتش نکنم واقعا از نظر علمی دکتر خوبیه و علمشم داره ولی مناسفانه اصلا مهربونی دلگرمی یا وقتی برای مریض نمیزاره مناسفانه سرش شلوغه و یکمم بنظرم یسری چیزارو هی خود ادم باید یادآوری کنه براش

بله دوقلو باردارم .

مبارک باشه عزیزمممم پاقدمشون پر از خیر و برکت باشه

الهی بارداری راحت و زایمان خوبی داشته باشی و  با دل خوش بغل بگیریشون

دست راستت روی سر من...

چند ماه بارداری؟