2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست
قربونت برم دعاکن, خاک توسرمن بااین استرسام بازم یخ کردم. اصلاکنترل ندارم. میگم بنظرت به دکتبگم بازم ...

نه دختر خوب ۴ تا رو اول انتقال بده خدا رو شکر با کیفیتن

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره سونو واژنال  ازمایش دادم فردا جوابش حاضر میشه ، گفتم بیبی بزنم اگه پررنگ باشه بتام بالاس ا ...

ببین اولا سونو واژینال حتما تحریک کرده و باعث لک شده

اگه جواب ازمایشت بالا بود و خوب

قشنگ استراحت مطلق کن

و بزار سن بارداری به ۸ هفته برسه بعد برو برای سونو

الان زوده خیلی

ببین اولا سونو واژینال حتما تحریک کرده و باعث لک شده اگه جواب ازمایشت بالا بود و خوب قشنگ استراحت ...

دیگه ناامید کاملم ، انقد گریه کردم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
😔😔😔😔 والا منم دیگه نمیدونم،  میتونی با یه دکتر دیگه مشاوره بشی؟؟ چون من واقعا دیگه بیشتر ب ...

آره میتونم

اما نمیدونم کی خوبه باید تحقیق کنم

حلال کن عزیزم این مدت خیلی زحمتت دادم😘😘😘

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
برای بالا بردن ضخامت کسانی که مشکل دارن و بالا نمیره ویتامین ای ال آرجنینگ ۱۰۰۰ N-Acetyl  م ...

سلام سوفی جان خوبی؟امروزسونوشدم سیکلموکنسل کردن دوباره وداروهاموقطع

اون داروهایی ک گفتی رو نشون دادم گف خوبن اینارم امتحان کن

ولی این آخری رو گف برای ریه اس گف اسم دقیق و کاملشو بپرسn_aAsetyll

بنظرت از الان شروع کنم یا بزار برای ماه دیگ ک دوباره باید دارو شروع کنم؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪