2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
سلام زينب جون   ميگم به نظر شما اگه سر خود قرص پنتوكسي فيلين بگيريم روزي يكي بخوريم تو سيكل ان ...

سلام عزیزم اصلا اصلا سرخود کاری نکن 😉 😉 😉 😉 

هر چی برات نوشته قطعا با توجه به بدن شما اون بهترین هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم نازنین جان.ان شاالله گل پسر شماهم به سلامت بیاد بغلتون. والا من هنوز ویارام تموم نشده.هم صبح ...

ممنونم عزیزم الهی امین 😘منم وحشتناک ویارداشتم وحالت تهوع ولی خداروشکر یکم بهتر شدم .. ایشالا شماهم بعد ماه چهارم بهترمیشی .سرتو باشال ببند یه استامینوفن بخور ایشالا خوب میشی 

ممنونم عزیزم الهی امین 😘منم وحشتناک ویارداشتم وحالت تهوع ولی خداروشکر یکم بهتر شدم .. ایشالا شماهم ...

فدات.پس برم یه استامینوفن بخورم.چون دیگه خیلی انرژیمو گرفت.😥

خدایا شکرت  
عکسشو بذار تا برای تاریخش هم یه فکری بکنیم

😅😅😅😅چشم فدات بشم الهی

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
مبارکه مهربون جون.گرید a هم که عالیه.ان شاالله با همینا مامان میشی عزیزدلم😍😍😍😍

قربونت برم دعاکن, خاک توسرمن بااین استرسام بازم یخ کردم. اصلاکنترل ندارم. میگم بنظرت به دکتبگم بازم پانکچرکنه بعداانتقال بدم? زیادترشن

نمیشه به هر کسی اعتماد کرد عزیزم دوست من تو یه شرکتی کار میکنه که واردات دارو دارن من میخوام بهش ب ...

ممنون من تهران نیستم فعلا دکتر اورولوژ هروقت بگه میکرومیکنیم من سری قبل سینال داشتم معلوم نیس دفعه بعد گونال بده یانه .

حالا دیگه وقتی نیس چاره ای نیس گفتم‌زنگ بزنن ببینن چجوریه میدونم این داروهاهم باید تودمای پایین نکهداری شن به هرکی نمیشه اعتماد کرد.

یا رب العالمین
سلام سمر جون به سوال دارم دكتر عارفي قبل انتقال به شما استراديول داده بود روزي ٢تا و يكي استرومارين ...

سلام گلم هر هشت ساعت بخور بله به منم داده بودن

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم من الان از دوستم پرسیدم  گفت اگر تکی بخوای گرون میشه یا اینکه تعداد رو بیشتر کنید که هز ...

از بچه ها بپرس از چندنفری شنیرم میخواستن.من خودم فعلا لازم ندارم.دارن الان یا میخوای سفارش بدی بیارن؟

گونا دونه چنده مگه؟

یا رب العالمین