2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون زینبی جون رفتم امروز سونو گفت ریزش کرده و انتقال و کنسلش کرد😔 از دکترم میپرسم علتش چیه چندب ...

😔😔😔😔 والا منم دیگه نمیدونم، 

میتونی با یه دکتر دیگه مشاوره بشی؟؟ چون من واقعا دیگه بیشتر بلد نیستم 

ببین گلم بستگی داره که اون موقع که طبیعی باردار شدی گرید چند داشته؟ شاید اصلا اون موقع اوضاع خراب نب ...

همون موقع گرید3بود، یه مقدار هم کم تحرک بود ولی طبیعی باردار شدم، بعد از اون وارد پروسه میکرو شدم همسرم قبل از پانکچر مرکز ناباروری که آزمایش اسپرم داد دیگه کم تحرکی نداشت، به دکتر که گفتم واریکوسل داره این مشکلی برای موفقیت میکرو ایجاد نمی کنه گفت نه اصلا مشکلی ایجاد نمی کنه برای مثبت شدن انتقال جنین.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
جانم عزیزم، البته پست شما رو تصادفی دیدم گلم چون تاپیک رو نمیخونم  اگر کارم داشتی یا صدام کن ی ...

زینب جون من هفته 26 هستم عفونت ادراری دارم دکترم برام قرص کوتریموکسازول نوشت سه تاخوردم  بعدا دیدم تو نت زده جز داروهای ممنوعه دراین دورانه.البته تو رده سی هست ولی برااواخر بارداری تو رده ایکس نوشته.اواخر بارداری یعنی از هفته چند؟خیلی نگران سلامتی جنینم خیلییییییی.مشکلی پیش میاد باخوردن قرصا؟

زینب جون من هفته 26 هستم عفونت ادراری دارم دکترم برام قرص کوتریموکسازول نوشت سه تاخوردم  بعدا د ...

عزیزم وقتی متخصص زنان تجویز کرده دیگه لطفا نترس و نت گردی نکن😉😉😉

همین استرادیول و پروژسترون رو زده رده x تو بارداری، ولی بچه هامون مورد دارن؟ نه  معلومه که ندارن، چون تحت کنترل پزشک بوده 

عزیزم خیلی متاسفم بابت اتفاقی که افتاد . سقط واقعا دردناکه چه از لحاظ روحی و چه جسمی . انشالا به زود ...

ممنونم عزیز دلم 

چشم حتما

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد