2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینب جون همسرم گرید 3 واریکوسل داره ولی طبیعی باردار شدم، ولی dfi مشکلی نداره، به نظرت الان که جنین ...

ببین گلم بستگی داره که اون موقع که طبیعی باردار شدی گرید چند داشته؟ شاید اصلا اون موقع اوضاع خراب نبوده 

و اینکه واریکوسل برای داشتن اثر بد به شرایط بالینی و آزمایش اسپرم هم ربط داره تفسیرش

@زینبی_بابا   سلام عزیزم خوبی میگم برای تقویت تخمک راهکاری هست ؟ پیشنهادی داری عزیزم

سلام عزیزم راستش من فقط در این حد میدونم که سبک زندگی سالم مثل تحرک و غذاهای سالم، خیلی خوبه و اوابووست 

و اینکه نوع داروها و نوع سیکل پانکچر هم شدیدا روی کیفیت اثر داره

آره گلم خیلی هم زیاد بودن مثل شما  فکر کنم این سیکل بهت نساخته  از دکترت در مورد سیکل ان ...

ممنون زینبی جون

رفتم امروز سونو گفت ریزش کرده و انتقال و کنسلش کرد😔

از دکترم میپرسم علتش چیه چندباره کنسل میشه شاید بدنم ب داروها نمیسازه میگه والا نمیدونم🤐

دکتر ک اینو بگ من چ باید بکنم!

گفتم قبلا برا نچرال گف مناسبت نیست

زینبی چیکار کنم؟خیلی ناراحتم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
ایشالا که دوران بارداری سالم و راحتی داشته باش عزیزم بچه گلت صحیح و سالم بیاد بغل مامانش .تورو خدا م ...

الهی امین .لایق باشم حتما دعا میکنم 

من هیچ علایم خاصی نداشتم فقط درد کمر که اونم عوارض پروژسترون بود

کاش دکترم همون ۲هفته پیش عملم کرده بود بازم ۲۹ از ۲۵بهتره میترسم حتی بعد عملم کم بشه شما طولش چقد بو ...

نه دیگه از این ترس های بی مورد به دلد راه نده 

اصلا میدونستی اندیکاسیون اصلی سرکلاژ طول سرویکس زیر 20 هست؟؟؟ دکترت چون گلدن بی بی داری محکم کاری میکنه

عزیزم منم 33.5 بودم، طی دو سه هفته شد 28 

بعد از سرکلاژ دوباره شد 32 فکر کنم، از دکترم پرسیدم گفت این عمل باعث میشه طول سرویکس بهبود پیدا کنه، پس اصلا نگران نشو

دوست منم پارسال با طول سرویکس 21 سرکلاژ شد و تا آخرش عاااااااااالی پیش رفت و الان دخترش از دیوار راست بالا میره 😍 😍 😍 😍 پسر منم همین طور 

کلا بچه های ما ادا زیاد دارن 

بعدا به دنیا اومدن میبینی سر شیر خوردن و غذا خوردن چه جوری ما رو حرص میدن🤣🤣🤣🤣 کولیک و ریفلاکس هم بماند 

عزیزم نگران نشو. احتمالا بخاطر فاکتور سن بالا زدن. اما سلفری 98 درصد درسته. اگه قرار بود جواب سلفری ...

بله لی لا جون.باور کن نماز شکر خوندم وقتی جواب سل فری خوب اومد.ولی خب همینجوری فکر و خیال میکنم دیگه.به هر حال خدارو صدهزار مرتبه شکر میکنم به خاطر این معجزه ای که منو لایقش دونست.

خدایا شکرت  
عزیزم دیگه وقتی سلفری نرماله به هیچی فکر نکن😉😉😉 نه دیگه وقتی سلفری دادی آزمایش خون غربال دوم نیا ...

آره زینب جون.اکوی قلبم حتما میرم.ان شاالله که هر چی خیره پیش بیاد.

خدایا شکرت  
خود مرکز بهداشت گفت الان نزن واکسنش خوب نیست 

من با چند پزشک مشورت کردم اگه بخوای اینطور فکر کنی تمام داروهای ای وی اف خارجیند یا واکسن هایی که بعداباید به بچهها بزنیم  یا همین واکسن کرونا که اومده همه باید بترسیم در حالی که اگه بیاد همه اول از همه میزنند فکر نمیکنم بهداشت یا دکترها بخواند ما مشکل پیدا کنیم مثل اسپرین انقدر عوارض وحشت ناک تو اینترنت زده  ولی همه ای وی افی ها راحت میخورند من به دستور پزشک دارم میخورم بهتره تو دل هم خالی نکنیم