2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045269 بازدید | 684443 پست
مهربون جون نگفتن چندتا جنین تشکیل شده؟ تو چرا فشار خون‌گرفتی؟به خاطر استرسه یا از اول داشتی؟ماست مو ...

نه عزیزم نگفتن حالا قراره عصربریم کارت بگیریم, امروز هزینه فریزمیگیرن؟؟ نمیدونم چمه نه تاحالاسابقه نداشته واسه خودم فشار ولی مادرم سربارداری من خیلی فشارداشته. منم دکترگقت ازاسترس هست حالت نرمال12/5هست ولی یهواسترس میگیرم تا17ام میره میخوای عکسشوبدم ببینی؟؟ 😑😑😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها طول سرویکسم از ۲۹ اومده به ۲۵وقتی فشار میداد میشد ۲۳ 😭باید سرکلاژ بشم هفته ۲۰ هستم دیر که نی ...

نگران نباش عزیزم . اتفاقا سرکلاژ که کنی خیالت جمع میشه . الکی استرس نگیر . تا میتونی بعدش استراحت کن خصوصا دو هفته اول

امشب دیگ رسما پری شدم  زینبی تا حالا بوده کسی مثل من؟ بااین همه دارو چراباید ریزش کنه هیچ آز ...

آره گلم خیلی هم زیاد بودن مثل شما 

فکر کنم این سیکل بهت نساخته 

از دکترت در مورد سیکل انتقال نچرال بپرس، شاید اون برات بهتر باشه 

توکل به خدا 

حتما خیری برات داشته که کنسل شد 

زینب جون من تنبلی تخمدان دارم ذخیره ام ۱۲ به نظر شما کوتر تخمدان بکنم خوبه؟ شاید باردار شدم😭

عزیزم چی شده؟ اگر دکتر به این نتیجه رسیده بله به نظر میاد شانس حاملگی طبیعی بالا میره 

فقط میشه یه شرح حال کامل از مشکل خودت

مشکل همسرت

آزمایش هایی که انجام دادین

درمان‌هایی که انجام دادین بفرستین؟ 

بچه ها طول سرویکسم از ۲۹ اومده به ۲۵وقتی فشار میداد میشد ۲۳ 😭باید سرکلاژ بشم هفته ۲۰ هستم دیر که نی ...

عزیزم حتما سرکلاژ کن وقتی دکتر میگه یعنی دیر نیست استراحتم باش

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مرسی که باحوصله جواب میدی    پیش سه چهار دکتر رفتیم اما هیچی نگفتن .زینبی جون واریکوسل بر ...

آره گلم اگر گرید واریکوسل بالا باشه بله حسابی مشکل ساز هست واتفاقا dfi رو بدجوری میبره بالا 

روی میکرو هم تاثیر منفی داره 

اگر تا حالا اورولوژیست نرفتین حتما حتما برید و پیگیری کنین، چون 50 درصد قضیه اسپرم هست تا درست نشه جنین خوب تشکیل نمیشه 

آره گلم اگر گرید واریکوسل بالا باشه بله حسابی مشکل ساز هست واتفاقا dfi رو بدجوری میبره بالا  ر ...

زینبی جون دیشب یکم پاهام ورم داشت فشارمم ۱۱ رو ۹ بود زیاده؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بچه ها من فردا انتقالمه برام دعا کنید با دل های مهربونتون و اگه توصیه ای هس برا مثبت شدم بهم بگید & ...

عزیزم به سلامتی 😍 😍 😍 😍 

ان شاالله که مامان میشی 

گلم بهترین توصیه اینه به زندگی عادی قبلی خودت ادامه بده فقط نزدیکی و بلند کردن جسم سنگین ممنوع

پیاده روی بکن هر روز 10 دقیقه برای خون رسانی عالیه، استراحت نکنی که خیلی ضرر داره 

حمام منظم برو، نبینم هپلی بشی🤭🤭🤭🤭

میوه و غذاهای مقوی هم بخور 

فولیک اسید فراموشت نشه

اگر دلت خواست تمام این دو هفته رو به خودت بگو من باردارم 😉😉😉 خیلی حس خوبیه 

عزیرم نگران نباش میره بالا ایشالا 😍

ممنونم از دلگرمیت عزیزم لطفا دعام کنید خیلی نا امید شدم ولی بازم توکل بخدا دیگه راضی ام به رضاش. خدا الهی دلتونو شاد کنه

در اندک من تویی فراوان یارب..