2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045285 بازدید | 684447 پست
من بیشتر خریدامو کردم ...یه سری انلاین یه سری هم قبل تعطیلات ...به نظرم صفر دیگه نگیر میگن زود کوچیک ...

ای جون مبارکه  اره باید بهداشتی و وانشو یه دست بیمارستانی و یه دست بیرونی ۰تا۳ بگیرم فعلا ۳دستم ۳تا ۶ بگیرم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من برا مشکلی که دارم تلفنی ازشون مشاوره گرفتم چون خودم تحت نظر کریمی نژاد هستم هزینه هاش فوق ...

ای بابا

چقدر زیاد 

عزیزم مگه مشکل شما چی هست؟؟

و خدایی که به شدت کافیست.
عزیزم فک کنم کامل دیگ پریود شدم باز دیواره رحمم ریزش کرد این ماهم کنسل شد توکلم ب خداست دعام کنم عز ...

عجیبه با اینهمه دارو ..حتما حکمتی داره ایشالا ماه بعد بهترین نتیجه رومیگیری 

خداروشکر عزیزم چه عالی یعنی سه تاشو باهم انتقال دادی ؟ پنج روز شده بودن؟؟😍

فدای تو همرو باهم انتقال داد

سه روزه و چهار روزه بودن انگار

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
دوستانی که باردارن و واکسن انفولانزا  زدن لطفا جواب  بدن من نمیدونم بزنم یا نه خطر ند ...

الان که دیره برای زدن ولی من همون موقعشم نزدم چون معلوم نیست چیه از کجا اومده ترسیدم و ترجیح دادم نزنم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ای جون مبارکه  اره باید بهداشتی و وانشو یه دست بیمارستانی و یه دست بیرونی ۰تا۳ بگیرم فعلا ۳دستم ...

مرسی عزیزدلم ....من یه چنددستی میگیرم بعدش معلوم نیس بچه ریزباشه یادرشت یا توفصلی که هست اندازش بشه یانه ایشالا منایب باهرماه میخرم براش 

من مام میرم پیش دکترعلیرضایی.بله باردارم ۳قلو.باراول مثبت شدم.

سلام خانمی

مبارکت باشه 

عزیزم منم امروز اولین بار با ایشون ویزیت شدم

البته دکتر نصر زده بودم که گفتن تیمی هست و با ایشون ویزیت شوم.

کارش چطوریه؟

من بعد از 2 بار انتقال ناموفق اومدم پیش ایشون.

خیلی نگرانم راستش

و خدایی که به شدت کافیست.
من رویان میرم به ماما گفتم گفت مصرف بکنی هم مسیله ای نیست ولی نیازی نیست. من خواستم بگیرم دیدم پیدا ...

آها باشه ممنون گلم منم رفتم دکتر ببینم چی میگه ازش میپرسم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
الان که دیره برای زدن ولی من همون موقعشم نزدم چون معلوم نیست چیه از کجا اومده ترسیدم و ترجیح دادم نز ...

سلام عزیزم خوبی

از ثمین خبر دارین ؟ و بچه های قدیمی دیگه؟ چه خبرا 😊 من ماهی یه بار میام سر میزنم احساس غریبی میکنم

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

دوستان من هفته پیش سه شنبه هیسترو کردم و خراش همه چی هم خوب بوده گویا اما تا الان لکه بینی دارم دوروزم اون وسط خونریزی تقریبا داشتم 

تا کی طبیعیه این لکه بینیه؟؟کلافه شدم