2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045278 بازدید | 684446 پست
ممنونم زینب جون.رفتم پزشک پرخطر.نگاه کرد گفت نرماله.ولی نتیجه غربالگری رو که دید خیلی تعجب کرد.آخه ۱ ...

عزیزم دیگه وقتی سلفری نرماله به هیچی فکر نکن😉😉😉

نه دیگه وقتی سلفری دادی آزمایش خون غربال دوم نیاز نیست 

فقط همون سونو آنومالی اسکن بدی کافیه و اکو قلب جنین هم اگر بری دیگه عالیه 

زینب جون من 26هفته هستم عفونت ادراری داشتم دکتر برام کوتریماکسازول تجویز کرد سه تاخوردم بعدا فهمیدم دراواخر بارداری اکیدا ممنوع هست.حالا نگران جنین هستم.اتفاقی برا سلامتی اش نیفته؟منظور از اواخر بارداری یعنی از هفته چند؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها طول سرویکسم از ۲۹ اومده به ۲۵وقتی فشار میداد میشد ۲۳ 😭باید سرکلاژ بشم هفته ۲۰ هستم دیر که نی ...

عزیزم اصلا دیر نیست نگران نباش 😍😍😍😍 تا هفته 25 فرصت هست گلم 

عملش خیلی راحته به خدا، هیچی درد نداره 

من پارسال مسکن هم نیاز نشد مصرف کنم

عزیزم اصلا دیر نیست نگران نباش 😍😍😍😍 تا هفته 25 فرصت هست گلم  عملش خیلی راحته به خدا، هیچی ...

کاش دکترم همون ۲هفته پیش عملم کرده بود بازم ۲۹ از ۲۵بهتره میترسم حتی بعد عملم کم بشه شما طولش چقد بود سرکلاژ شدین و هفته چندم بودید؟

اره دقیقااا منم میگم بیاد ببینیم چجوریه می خریم براش واییی زود بگذره بغل کنیم نی نیامونوو من انقدر ...

واااای خیلی باحاله هفته های اخر  طاقت ادم تموم میشه ...ایشالا نینیای هممون سالم وسلامت میان بغلمون 😍😍😍😍کمردرد چرا ؟ بخاطر اصافه وزن البته منم بعضی وقتا کمرم دردمیکنه خم راه میرم 

بچه ها طول سرویکسم از ۲۹ اومده به ۲۵وقتی فشار میداد میشد ۲۳ 😭باید سرکلاژ بشم هفته ۲۰ هستم دیر که نی ...

عزیزم استرس نگیر تو رو خدا. استرس بدترین چیز برا شرایط ماست. منم از سرکلاژ میترسما اما با کسایی که تجربه اشو داشتن صحبت کردم همه میگن اصلا اونجوری که من فکر میکنم سخت و وحشتناک نیست. خدا رو شکر که رفتی سونو و فهمیدی. سونو شیکمی کردی یا واژینال؟

4-2 آزمایشهای تکمیلی لازم برای بررسی علت منفی شدن یا سقط مکرر: دوستای گلم اینم از آزمایشهای ت ...

سلام انا جان یادم شما هم مشکل انغقادی داشتین

من mthre مشکل داره 

و۴بارانتقال منفی داشتم همیشه بعد انتقال اسپرین وانوکسا بهم میدن اما اینبارخودم میخوام دوماه قبلش اسپرین،فولیک اسید،ب۶،ب ۱۲استفاده کنم

به نظرشما مشکلی پیش نمیاد چون هیچ کدوم ازدکترها اینا رونمیدن 

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
مبارکه عزیزم. راستش من اصلا نمیدونم چی باید بگیرم! فقط یه دست بیمارستانی قبلا خواهرم برام گرفته. اصل ...

ممنونم ‌....عزیزم من یه ست ۱۹تیکه دانالو سایز صفر خریدم یه سرهمی سایز صفر  ...سه دست  سه تیکه سایز صفر ویک ....۵دست دوتیکه فقط بلوز وشلواره ...دوتا بادی جدا ....ست حوله ..زیرانداز پوشک ...ست کالسکه ..وشیشه شیر وپستونک وبرس وناخن گیرو جوراب وکلاه  ودوسه تاسرهمی هم خواهرم گرفته چند دستم مامانم گرفته که برای حدود یکی دوسالگیه ست مهمونیه ....به نظرمن دویا سه تا ۱۹تیکه لازمه چون اولاش لباس زیاد باید عوض کنیم ...بستگی به بچه داره اگه درشت باشه سایز صفر تا ۱۵ روز اندازش میشه اگه زیر ۳کیلو باشه سایز صفر براش تا یکماه کافیه ...من خودم دوتا صفر گرفتم بقیشو یک گرفتم چون  پسرم درشت بود سریع هم تپلی شد لباساش کوچیکش میشد ...فعلا اینارو گرفتم حالا تابازم چیزای گوگولی ببینم میخرم 😍شماهم از دوستانی که تازه زایمان میکنن بپرس ببین چنددست وچه سایزی استفادشون شده ...ایشالا میخری به سلامتی