2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
اهان باشه عزیزم دستت دردنکنه, طفلی توچی کشیدی ازدردش؟؟؟ 😑😑 اره هایپرنشدم من, یعنی ایشالله پریودشم ...

من اره داغووون بودم نگم برات ....

به سلامتی عزیزم ایشالا همشون جنین با کیفیت بشن برات 🙏

اره وقتی پریود شی همه دردای پانکچر میره ...

این پریودت احتمالا زودتر از موعدت باشه

روز ۲تا ۳ پری که بری دکتر سونو میکنه اگه کیست نداشته باشی و رحمت اوکی باشه داروهاتو میده تا روز ۱۰ که دوباره سونو بشی بعد ایشالا رحمت خوب باشه تاریخ انتقال میده بهت و کنجداتو با خودت میبری خونه ایشالا تا نه ماه که بیان بغلت 🤗

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
روز ۱۳ انتقال ازمایش بتا دادم شد ۲۴۷۰  ممنون از همه دوستانی که تا این مرحله من رو راهنمایی کرد ...

مبارکت باشه عزیزم ایشالا تا به دنیا اومدنش لحظات خوبی رو سپری کنی و به شادی بغلش بگیری التماس دعا دارم ازت دوست خوبم شما علایم داشتی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اره داغووون بودم نگم برات .... به سلامتی عزیزم ایشالا همشون جنین با کیفیت بشن برات 🙏 اره وقتی ...

الهی گلممم. 

ممنون ازدعای قشنگت انشالاه بادعاهای خوب شما. وای ایشالله همه چی اوکی بشه, پس زیادم پروسه اش طولانی نیست مرسی من نمیدونستم. یعنی قبلاهیچ فریزی نداشتم یدونه بودانتقال دادن اونم فرش

مبارکت باشه عزیزم ایشالا تا به دنیا اومدنش لحظات خوبی رو سپری کنی و به شادی بغلش بگیری التماس دعا دا ...

ممنونم عزیزم انشالله برای خودتون 

من فقط از دیروز تاحالا درد پریودی دارم چون زمان پریودیم بود 

یعنی از پنجشنبه تادوشنبه چندروزه میشه جنین؟؟ امروز زنگ زدم گفتن نه الان نمیشه. 😂😂هولی ام من.  ...

۵روزه میشند

نه عزیزم این پری که میشی هیچی

پری بعدیت روز دوم برو

انشاالله عزیزم بادعای شما

وای ایشالله خداازدهنت بشنوه خیلی دعاکن. منم بخداواسه همتون هرلحظه دعامیکنم  مادرشیدراحت بشیم از ...

مرسی عزیزم انشالله 

نترس ،مطمئن باش دکتر هم که بری میگه مشکلی نیست و از استرس هست 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
واای مرسی عزیزدلم خدا نی نی یا نی نی های نازتو حفظ کنه نه ماه به راحتی پشت سر بزاریو با آرامش بغلش و ...

مرسی عزیزم الهی امین😍🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
الهی گلممم.  ممنون ازدعای قشنگت انشالاه بادعاهای خوب شما. وای ایشالله همه چی اوکی بشه, پس زیاد ...

فقط عزیزم چون من هایپر شدم انتقالم افتاد سه پری بعد نمیدونم  همین پری انتقال میده برات با پری بعدی 

ایشالا خیره و همه چی اوکیه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
من شنیدم پی ار پی برا لانه گزینی جنین خیلی خوبه  ولی برا افرایش ضخامت نشنیدم هورمون رشد دیدم ...

هورمون رشدم ب بدنم جواب نداد نمیدونم چیکار کنم😔😔😔

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪