2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
والا زینب جون دارم به همه چی فکر میکنم.میخوام اگر یه دفعه مجبور به دادن شیر خشک شدم با روش درست بدم. ...

خیلی عالیه عزیزم👏👏👏 دقیقا ممکنه با تمام تلاش ها موفق نشیم شیر خودمون رو بدیم و هیچ عیبی نداره 

اما اگر دیگران بگن شیرت قوت نداره و این حرفا، اون صحیح نیست

ببین اگر تو هفته ها و روزهای اول باشه آره با شیشه نده، با قاشق بده، چون معده نوزاد اول اوایل خیییییلی کوچیکه و با حجم کم سیر میشه، پس شیردهی باید مکرر باشه و کم، اگر یهو زیاد بدی باعث ریفلاکس میشه حتی شیر خشک، یا شیر مادر دوشیده شده

پس تو هفته های اول هر شیری رو با شیشه نده، ولی مکرر بده 

اگر تو هفته های اول شیر از سینه خورد و درست که هیچی 

اگر نخورد دیگه بعد از چند هفته اول با شیشه بده چون با قاشق نمیشه حجم زیاد رو داد و بچه کلافه میشه 

اگر هم خواستی شیر دوشیده شده رو بدی بعد از دو ماهگی با شیشه بده، چون احتمال غلط شدن الگوی مکیدن پایین میاد 

سر شیشه و شیشه هم مهم هست جنس خوب و فاقد پارابن باشه 

سیستم آنتی کولیک هم نمیدونم چه قدر موثر هست ولی مراقب باش سر شیشه متناسب با سن بچه باشه، یعنی اوایل زیادی گشاد نباشه و با بالا رفتن سن سر شیشه با جریان بیشتر باید تغییر پیدا کنه

یه نکته هم در مورد کولیک یادم اومد، اینا که شیر خشک حتی اگر از اول تولد یک بار داده بشه، باعث کولیک میشه، کلا بچه های شیر خشکی بیشتر کولیک دارن و با شدت بیشتر، نمیگم شیر مادری ها کولیک ندارن، نه ولی شدتش کمتره

اما باز یه نکته رو تاکید کنم، اگر بچه شیر خشکی شد فدای سرتون، مهم اینه حالمون خوب باشه، تلاش می‌کنیم، اگر نشد هیچ مهم نیست 😉 😉 😉 😉 

اونجایی بده که به خاطر حرفهای غلط، مثل شیر ترشه، شیر کم قوت و آلرژی بگن شیر خشک بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر اخر شب بخور. دکتر تغذیه که به من میگفت فقط بخاطر اینه کم اب میخوری

میخورم ، شیر گرم میخورم ، اب زیاد میخورم 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
برای آمپول میری درمونگاه؟

نه شوهرم میزنه😁 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام بچه ها  خوبین،من سه ماه پیش تو این تاپیک بودم بعد از کلی انتظار و دوا و درمون با آی وی ا ...

سلام عزیزم خوبی‌.؟؟ 😢😢😢😢😢 خیلی متاسفم 😔 😔 😔 نمیدونم چی بگم 😓 

ببین گلم نمیدونم شهر به شهر رو اجازه میدن جابجا کنی یا نه، کاش از جنین شناسی مثلا همون مرکز مام تلفنی بپرسی 

آب زیاد میخوری در طول روز؟ شیر سرد هم خوبه. البته من از طب سنتی چیزی سر درنمیارم.

اره آب زیاد میخورم

بچه ها لطفا داروهاتون رو بگید هم شیاف میزارید هم آمپول دارید؟ من روزی دو تا شیاف و دو تا دوفاستون ...

من مثل پیرزن ها یه کیسه دارو دارم. همه رو به ترتیب ساعت استفاده تو یه ردیف میچینم و هر کدوم که دوباره باید تو یه ساعت دیگه ای بخورم رو بعد از استفاده میذارم بین قرص های اون ساعت  

سلام دوستان من آندومتر رحمم هیچ جوره بادارو بالانرفت  حتی پیاده روی و لوبیاسبزو گوجه هم هرروز ...

من شنیدم پی ار پی برا لانه گزینی جنین خیلی خوبه 

ولی برا افرایش ضخامت نشنیدم

هورمون رشد دیدم بعضی بچه ها میگفتن خوبه برا ضخامت 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام دوستان من آندومتر رحمم هیچ جوره بادارو بالانرفت  حتی پیاده روی و لوبیاسبزو گوجه هم هرروز ...

عزیزم اصلا prp برای بالا نرفتن ضخامت هست 

نه اصلا درد نداره 

از شما خون می‌گیرن و میذارن تو سانتریفیوژ و مواد خاصی ازش جدا میکنن و مثل iui داخل رحم میفرستن 

احتمال بارداری رو بالا میبره