2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045246 بازدید | 684441 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله یدونه انتقال دادم ممنونم عزیزم دعام کنید آزمایش خونم مثبت شه خدا ایشالله اینسری دل شمارو شاد کنه ...

انشاالله که تا اخرش خوش خبر میای

نمیدونی چقدر وقتی میبینم با یه جنین مثبت میشین قوت قلب میگیرم

شما هم با سونو بود انتقالت

با کدوم دکتر یادم رفته🙈

سلام گلم اره پنجشنبه پانکچرشدم واسترس زیادیمم کاردستم داده فشارخونم بالابوده زمان عمل. گفتن برم دکتر ...

استرس که طبیعیه عزیزم من همیشه فشارم ده ایناست ولی قبل از بیهوشی تا 15-16 میرفت😅😅😅

ماشاالله خیلی عالیه تعداد تخمکات، انشاالله که همشون بشن جنینای تپل مپل شیطووون😍

قرار شد فریز کنن؟ خب پس احتمالا انتقالت میفته برای دوماه بعد که روز سوم پری میری اگه قرار باشه سیکل انتقالت لانگ باشه که ال دی میگیری و آمپول و سیکل بعدیش انتقال میدن اگه کوتاه باشه که استرادیولو شروع میکنن برات و همون سیکلم انتقال میدن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه من تا آزمایش خون ندم باورم نمیشه ولی رنگ این بی بی چکم از اونی که روز د ...

اصن شک نکن بارداری ، تبریک مامان خانمممم😍😍😍😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام گلم خوبی؟ جنین فریزی انتقال میدی؟ بهم توضیح میدی شرایطشو و داروهاشو.  من ازفریزاطلاع ندار ...

بله عزیزم فریز

والا دوسری انتقال دادم ومنفی شدم

با کلی دارو 

حالا واسه بار سوم میخام بیست وسوم سیکلم خراش بدم

و دوباره برم ببینم

اگه جنینت سه روزه فریز بشه تا آندومترت اوکی بشه سه چهار روز بعدانتقال میدن

که چون بهت گفتند دوشنبه بعید میدونم سه روزه باشند صددرصد۵روزه اند

تا پریود شدی پریود بعدیت میتونی بری روز دوم برو

استرس که طبیعیه عزیزم من همیشه فشارم ده ایناست ولی قبل از بیهوشی تا 15-16 میرفت😅😅😅 ماشاالله خیلی ...

اع پس توام فشارت میره بالا؟؟ پس چرا منو خیلی ترسوندن که حتنابرودکتر این چه وضعیه و... 

دست خودادم نیست که استرس داره. اره عزیزم شکرخدا اینباربهتربود ذوق کردم خداکنه دوشنبه هم ذوق کنم ببینم همشون جنین شد میشه یعنی؟؟ الانم استرس اونودارم. 😐😐

اهان سیکل لانگ باشه چه امپولی میدن؟ ببخش هاسوال میکنم چون چیزی نمیدونم ازفریزی. روزچندم انتقال میدن؟ 

اره گفتن هم رو فریزمی کنند بعدان انتقال بدن

انشاالله که تا اخرش خوش خبر میای نمیدونی چقدر وقتی میبینم با یه جنین مثبت میشین قوت قلب میگیرم شما ...

خیلی ازت ممنونم بله با سونو بود دکتر عارفی عزیزم واقعا منم میبینم یکی مثبت شه از ته دل ذوق میکنم در مقابل منفی هم دلم میشکنه انشالله از این به بعد فقط خبر مثبت شدن باشه خدا دل همه رو شاد کنه بحق علی 

در اندک من تویی فراوان یارب..
اصن شک نکن بارداری ، تبریک مامان خانمممم😍😍😍😍

واای مرسی عزیزدلم خدا نی نی یا نی نی های نازتو حفظ کنه نه ماه به راحتی پشت سر بزاریو با آرامش بغلش ون کنی

در اندک من تویی فراوان یارب..
من هردو دفعه13پانکچرشدم.  نگران نباش دست خودادم نیست ولی من دیگه واقعاافتضاحه استرس ام همیشه ف ...

انشالله دوشنبه میبینی که همه تخمک هات جنین شدن و این استرس ها و نگرانی ها هم از بین میره ،ولی حتما یه دکتر قلب برو

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بله عزیزم فریز والا دوسری انتقال دادم ومنفی شدم با کلی دارو  حالا واسه بار سوم میخام بیست وس ...

یعنی از پنجشنبه تادوشنبه چندروزه میشه جنین؟؟ امروز زنگ زدم گفتن نه الان نمیشه. 😂😂هولی ام من. 

انشالله اینبارواست بگیره عزیزم. یعنی اینبارپریودبشم بعدتموم شدن اش انتقال میدن؟؟ 

از ۱۱ تا تخمک بالغ ۹ تا جنین داشتم با کیفیت بی. چرا بی شدن رو نمیدونم. ولی من هیچ وقت بخاطر کیفیتشون ...

خدار رو شکر شما الن باردارین؟

برام دعا  کن انتظار داشتم حداقل 7 تاش بگیره

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
انشالله دوشنبه میبینی که همه تخمک هات جنین شدن و این استرس ها و نگرانی ها هم از بین میره ،ولی حتما ی ...

وای ایشالله خداازدهنت بشنوه خیلی دعاکن. منم بخداواسه همتون هرلحظه دعامیکنم  مادرشیدراحت بشیم ازاینهمه استرس. 

اره برم مشهدمیرم پیش متخصص, ترسوندن منو