2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044762 بازدید | 684409 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم عزیزم راستش رو بخای دکتر فوق العاده حواس پرتی هست چون سرش شلوغه ممکنه یادش بره یه دارو رو به ...

فدات بشم مرسی از راهنماییت....انشالله که حاجت روابشی....گلم به گدشته فکر نکن ....انشالله که خدا بهترش رو بهت میده.....توکل کن به خودش

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
نه متاسفانه هیچ کدوم رشد نکردن😭😭 کجا برم ک جنین شناسش خوب باشه؟

عزیزم من چون تهران نیستم اطلاع ندارم از جنین شناسای اونجا

از بچه ها بپرس یا تو همین تاپیک ببین خودت میتونی برآورد کنی کدوم مرکز جنین شناسش بهتره

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
نه متاسفانه هیچ کدوم رشد نکردن😭😭 کجا برم ک جنین شناسش خوب باشه؟

عزیزم ناراحت نکن خودتو 

روحیتو نباز 

ببین مشکل از اسپرمه یا تخمک 

برا دفه بعد اول خوب تقویت کن بعد شروع کن ایشالا جواب میگیری عزیزم 🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
آره گلم باید بجوشی هر شب  تا 5 روز میمونه تو یخچال گلم

ممنون زینب جونم.

میگم شما شیر خشک رو به چه روشی دادی به پسرت؟اگه بعد دوماهگی با شیشه بدیم دیگه سینه رو پس نمیزنه به نظرت؟

خدایا شکرت  
چشم ۲۵ سالمه سه ساله عروسی دوسال اقدام از همون اول رفتم دکتر خودم یکم تنبلی داشتم خوب شدم بعد چندماه ...

اول از همه چی قبل از اینکه بری تو پروسه پانکچر (تخمک کشی ) بهتره که خودت رو تقویت کنی و مکمل ها و داروهایی که برای تخمک خوبه بخوری به دکترت بگو برات بنویسه.مکمل ها رو مصرف کن.از طرف چون تنبلی داشتی احتمال زیاد ذخیره ات بالاست و دکترت احتمالا آز ذخیره برات مینویسه .اگه بالا باشه تخمدانها به دارو زیاد واکنش میدن و احتمال هایپری هست بعد از پانکچر  ولی در عوض تخمک زیادی ازت میگیرن و تعداد بیشتری جنین برات تشکیل میشه (در صورت داشتن تخمک بالغ و اسپرم خوب) .ضمن اینکه چون تعداد اسپرم کمه احتمال داره به همسرت هم دارو بده دکتر اورولوژی.تو این راه فقط باید صبور باشی.شما چون سنت کمه به احتمال زیاد بهتر جواب می گیری عزیزم.دکترت هم درست گفته ای یو ای خیلی کم جواب میده یعنی ده درصد ولی میکرو تو سن شما بالای ۴۰ درصد جواب میده. موفق باشی

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
انشالله وهمچنین‌‌‌شما باشه‌عزیزم‌تایبارانجام‌ندم‌‌نمیدونم‌بایدچیکارکنم اگه‌به‌مشکل‌برخوردم‌ازت‌سو ...

ممنون عزیزم

با زاویه ۴۵ درجه زیر جلدی هم ست ها.

در خدمتم عزیزم🌷

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
ای‌جانمممممم انشالله بخیر خوشی پرنسس کوچولوت رو بغل بگیری 🙏🏻❤️😍😍طبیعی یا سز هستی؟

ممنون الهام جون 

سزارین هستم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷