2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044639 بازدید | 684401 پست
عزیزم میشه بگی هزینه فریز چقدر ازت گرفتن بخاطر اون دو تا جنین باقی مانده؟؟؟ 

فک کنم یک و نیم یا دو تومن 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم این بررسی ها رو نمیشد بعد از پانکچرم انجام بدن  قبل از اینکه من اینهمه دارو و آمپول برای ...

عزیزم حالت رو درک میکنم 😢😢😢 ولی شک نکن اگر زودتر این اتفاق میفتاد حتما بهت میگفتن 

خیلی دردناکه ولی گاهی این جور میشه، خیلی کم اتفاق میفته...

خیلی متاسفم عزیزم.... 

کاش دوباره ازمایش بدی چون بعد عمل ذخیره یهویی میاد پایین از نصف کمتر میشه منم باید بفهمم احتمالا شو ...

فعلا نیاز نشده بهش که بخوام آزمایش بدم😔تا الان جنین فریز داشتم

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
آره گلم درسته، فقط من متوجه نشدم قرار بود سه روزه انتقال بدن یا بلاست؟ 

سلام زینبی جان خوبی؟

من جواب آزمایش ایمنی انعقادبمو گرفتم موارد مشکل دار اینها بود:

پروتئین s کم

Cd19  بالا

هر دو فاکتور pai 1 هومو

یکی از فاکتورهای mthfr هترو

سوالم اینه آیا این ها ممکنه به خودی خود روی ناباروری تاثیرگذار باشند یا حتی کیفیت جنین؟ یا فقط بعد از جایگیری جنین ممکنه باعث سقط بشن؟ ممنوم ازینکه وقت میگذاری.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
من فکر میکردم بخاطر اینکه پنج روزه ش خاستن بکنن اینطوری شده 😔😔 یعنی جنین سه روزه اگه نتونه پنج رو ...

عزیزم من یه مقاله می خوندم نوشته بود جنین هشت سلولی بهترین نوع جنین در سه روزگیش هست. منتها مال شمارو همونطور که خودتم می گی گذاشتند پنج روزه بشه و نشده احتمالا یا بعد از یخ زدایی مشکل خورده. حالا تو دقیق برو بپرس: ببین بلاست شده بوده قبل فریز؟ اگر شده پس چرا میگه هشت سلولیه؟ یا نه بلاست اصلا نشده چون اینطوری که میگه جنین شناس ظاهرا سه روزه بوده جنینهات و می خواستن بلاستش کن و شاید بعد از سه روزگی یخ زدایی کردند و چهار روزه یا پنج روزه نشده. اینهارو نمیگم که بخوای فکر و خیالهای بیشتری بهت اضافه شه میگم چون حداقل جواب سوالهاتو بگیری.

منم فردا احتمالا جنین پنج روزه قراره برام انتقال بدند. خیلی هم نگرانم چون شنیدم گاهی سه روزه ممکنه تو رحم مادر رشد کنه اما تو محیط آزمایشگاه نه. یعنی دارم از استرس میمیرم ها. در این حد! به قول تو کاش حداقل قبل رفتن به آدم بگن.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ممنون عزیزم  انشاالله همه به حاجت دلشون اگه خیر و صلاحشون درش هست برسون

انشااله عزیزم...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم به خاطر بارداری هست، این دیگه هستش تا یه مدت بعد از زایمان که خودش میره تو😉😉😉😉 عضلات شکمت ...

اهاا مرسی نافم بیرون نزده بعلشه معلومکنیست دست که می زدم می فهمیدم 

ممنون عزیزم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
[QUOTE=165916929]سلام به روی ماهت گلی حونم ....خدا رو صد هزار بار شکر خواهری نمیدونی جقدر خوشحال شدم ...

سلام به رو ماهت ....اره گلم چرا نمیشه بیای...خیلی هم خوشحال میشم....برو تو تاپیکای من .....کیاارزو دارن مامان شن بیاین دورهم دعا کنیم ......

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم من یه مقاله می خوندم نوشته بود جنین هشت سلولی بهترین نوع جنین در سه روزگیش هست. منتها مال شمار ...

جنین سه روزه رو فریز کرده بودن بعد از دو روز قبل بازش کردن که چهار روز یا پنج روز بشه که متاسفانه رشد نکرده 

عزیزم ایشالا بسلامتی انتقال بدی شانس من بد بوده اینطوری شده ایشالا مال شما رو انتقال بدن و مثبت بشی عزیزم

چند تا جنین گفتن قرار انتقال بدی گلم؟

آره گلم درسته، فقط من متوجه نشدم قرار بود سه روزه انتقال بدن یا بلاست؟  

سه روزه بود که فریز کردن بعد دو روز جلوتر از فریز دراوردن که بلاست بشه که متاسفانه رشد نکرده و انتقال کنسل شد

البته من اصلا نخاستم ک بلاست بشه بعدا فهمیدم ‌کلا روند بیمارستان بهمن اینطوریه ک جنین ها باید مرحله بلاست برسن