2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044666 بازدید | 684402 پست
زینب جان من هفته۲۵ وهموگلوبینم ۸  فشارم ۱۲ و۱۳  مس چرا دکتر برا من قطع نکرده  برای کن ...

عزیزم خیلی خیلی کم‌خونی شدید داری 

گلم اصلا خودت رو با بقیه مقایسه نکن 😉 چون درمانها گاهی با مساوی بود شرایط ظاهری کاملا تفاوت داره 

منم علتش رو نمیدونم، اما حتما از دکترت بپرس تا خیالت راحت بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی خم و راست میشید یا میخواین از جاتون پاشید زیر شکمتون درد نمیاد؟

عزیزم سعی میکنم خم نشم اصلا. زانوهام رو خم میکنم نه کمرم رو. البته از جام که میخوام پاشم یا تغییر پوزیشن که میدم یه کم زیر دلم میگیره انگار کشیده شده، به دکترم گفتم گفت بخاطر اینه که رحم داره بزرگ میشه و رباط هاش کشیده میشن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
چشم عزیزززززم باگل پسرت دعاکن جنین های خوبی تشکیل شن ومنم اینبارمادرشم. واسه همه دوستای منتظر وشماب ...

مرس عزیزم‌ اگه قابل باشیم حتما من هر وقت میام تینجا برای همه دعا می کنم😍😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام خانما...ببخشید یه سوال بعد سه ماه بازم نمیشه جارو برقی کشید خیلی ناجور اینطوری که @زینبی_بابا ...

بنداز گردن شوهر 

والا داره بابا میشه وظیفه داره کمک کنه، کار خونه برای آقایون هم هست😬😬😁😁😁

عزیزم خب میخوان تاثیر بوسرلین رو چک کنن معلومه باید بری😉😉😉

زینبی جون من دیروز خیلی رو پا بودم دمه نافم قلمبه شده بود اییستاده بودم دلم یه دردی داشت میشستم یا می خوابیدم اکی بودم بخاطر همون سرپا بودنه ؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
چند روز پیشا یکی از بچه ها لک بینی داشت بعدشم ازمایشش مثبت شد کی بود؟

عزیزم‌یکی از دوستای منم ایطوری بود لک‌دید بعد مثبت شد ازمایشش خیلی احتمال هست که لک‌لانه گزینی باشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
وایی دوستان تورو خدا کسی زینبی رو برام صدا کنه الان تو یه تاپک گفتن سینال فکت برایه جلوگیری از ازاد ...

عزیزم سنال فکت نداریم اصلا داری غلط میگی اسمش رو

سینال اف داریم که محرک تخمدان هست

سینافکت داریم که همون بوسرلین هست و برای جلوگیری از آزاد شدن تخمک 

بعدهم مگه بجه های سایت دکتر زنان هستن که شما با حرفشون این همه بهم میریزی و به دکترت شک میکنی😜😜😜😜

عزیزم این یه اتفاق طبیعی هست که همیشه و برای همه اتفاق میفته  چون تمام اسپرم ها و تخمک ها کامل ...

مرسی عزیزم‌ پس امیدی بهشون نبود همون بهتر انتقال ندادم چون یا منفی میشدم یا اینکه سقط میشد

ببخشید عزیزم درست متوجه شدم؟