2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044757 بازدید | 684409 پست
آدریانا جون هنوزم درد پریودی داری؟

گاهی میگیره ول میکنه 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم الان لک دیدم وای خدایا یعنی مثبتم؟؟؟؟خدایا خودت بهم رحم کن امروز روز ۱۰هستم

حسم‌ میگه شما مثبتییی😍😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
ااااا پس تو هم مثل من شدی منم انتقال فرش نداشتم گفت دوم سوم پری برم و هنوز پری نیومده  شد ۱۲ ...

اره انگاری, من پانکچرم بشم سرموعدم پریودمیشم یعنی15روز دیگه چون دیره پریودام. 

حالاموندم چیکارکنم احتمالابگم یک ماه دیرتربرم واسه انتقال بخاطرعمل مادرم

عزیزم من دفعه اول بدون لک مثبت شدم اصلا به این چیزا نیس  منم دفعه چهارمهه  همسرم آزو هست ...

اینسری ایشالااا مثیت میشی و تمامممم😍😍🙏🙏 نینی میاد بغلت

عزیزم منم الان لک دیدم وای خدایا یعنی مثبتم؟؟؟؟خدایا خودت بهم رحم کن امروز روز ۱۰هستم

ای جااانم انشاءلله عزیزدلم‌

لک میخواستی بیا اینم لک 😂😂😂😂

انشاءلله یه نشونست برات 😍😍😍😍

خداجونم شکرت       
نه طبیعی باردار شدم اما قلبشون تشکیل نشد اولین باره ای وی اف میکنم امیدوارم همه مون براحتی باردار ...

عزیزم ایشالا همین بار مامان بشی و قلبش ۱۲۰ سال بتپه 🙏🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ممنونم‌ازدعای‌خوبت محتاج‌دعا‌‌‌هستم‌ازدوستای‌نازنینم یعنی‌میشه‌ماهم‌بخندیم‌واین‌‌روزهای‌سخت‌ازیادم ...

چرا که نه منم یه روزی فکر میکردم قرار نیست باردار بشم ولی الان خداروشکر به آرزوم رسیدم 

انشاالله همه منتظرا به آرزوشون برسن 

امیدت به خدا باشه 👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نمیدونم دست خودم نیست. حالاهم همش ترس گرفته منو دعاکن دیگه اینجوری نشم. 😥😥ببخشیدتوروهم ناراحت کردم ...

نه عزیزم خواهش میکنم خیلی مراقب خودت باش

چشم قابل باشم حتما دعات میکنم. توکلت به خدا

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام بچه ها  من روز ۱۳ انتقال از دادم جوابم ۲ شد منفی😭 روز۱۶ دادم شد ۱۵ محدوده مشکوک😍 امرو ...

باورت میشه از دیروز اینقد عذاب وجدان دارم 

بچه ها تورو خدا اگه منفی میشین تکرار کنین ازمایشاتونو 

من روز ۹ و ۱۱ بیبی گذاشتم همه بیبیامو دارم هنوز همشون هاله داشتن ولی بعد ۲ ساعت میفتاد درصورتیکه قبلا کلی هم میموند هیچی نمیفتاد ولی سرچ کردم نت نوشته بود بی اعتباره 

روز ۱۴ انتقال آز دادم ۲ شد بتا 

همون روز داروهامو قط کردم 

الان بکی از دوستام مث من بود بعد یکی دو‌ساعت هاله مینداخت صبر کرد الان بتاش رفته بالا 

شایدم واقعا چیزی نبوده اما الان پشیمونم زود ناامید شدم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..