2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
عزیزم‌یکی از دوستای منم ایطوری بود لک‌دید بعد مثبت شد ازمایشش خیلی احتمال هست که لک‌لانه گزینی باشه& ...

خدا کنه

من که خیلی نگرانم

خسته شدم از این روزهای انتظار

دوبار سقط کردم تو هفت و هشت هفته

یعنی میشه یه روزی سه ماه اول بارداری

سه ماه دوم

سه ماه سوم تموم شه و بچه دار شم

نمیدونم دقیق عزیزم ولی کلا بعداز اینکه از فریز درمیارن جنین شناس بررسی میکنه ببینه اینا زنده هستن یا ...

میگم این بررسی ها رو نمیشد بعد از پانکچرم انجام بدن

قبل از اینکه من اینهمه دارو و آمپول برای انتقال استفاده کنم این همه برم سونو رفت و آمد و وقت و هزینه و.....

حتما باید میزاشتن من به آخرین مرحله برسم این همه کار انجام بدم برم با ذوق و شوق بیمارستان ک جنین انتقال بدم بعد از چند ساعت انتظار صدام کنن بگن خانوم جنیناتون رشد نکرده ما توقع داشتیم بیشتر رشد کنه همینطوری تو هشت سلولی مونده و انتقال کنسل به همین راحتی😭😭😭😭

کاش حداقل زودتر بررسی میکردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره ازظهرکمترشده دردم ممنون عزیزم اره ازیتروداده فقط گفته روز2یا3پریودم برم ویزیت

ااااا

پس تو هم مثل من شدی

منم انتقال فرش نداشتم گفت دوم سوم پری برم و هنوز پری نیومده  شد ۱۲ روز دفعه قبل یک هفته بعد از پانکچر شدم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
خدا کنه من که خیلی نگرانم خسته شدم از این روزهای انتظار دوبار سقط کردم تو هفت و هشت هفته یعنی ...

عزیزم ایشالا میشه همین بار 

درکت میکنم واقعا روزای سختیه 

من خودم کلا آدم شادی بودم قبل این قضیه بچه 

الان خیلی تو روحیم  تاثیر گذاشته 

ایشالا خدا به هممون کمک کنه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
خدا کنه من که خیلی نگرانم خسته شدم از این روزهای انتظار دوبار سقط کردم تو هفت و هشت هفته یعنی ...

با همین ای وی اف انتقال دادی مثبت شد بعد سقط شد ؟ 

یا قبل انتقال بود ؟ 

من الان فقط آرزوم اینه ببینم مثبت شدم 

بچه ها برای کسی که تو بارداری عفونت گرفته میشه پماد کلوتریمازول استفاده کنه ...؟امروز جمعه است نمیتو ...

گلم دکتر به من شیاف داد چند روز پیش که عفونت داشتم گفتم اروم بزار تو واژنت بدونه اپلیکاتور با انگشت باید بزاره

میگم این بررسی ها رو نمیشد بعد از پانکچرم انجام بدن  قبل از اینکه من اینهمه دارو و آمپول برای ...

خیلی سخته واقعا 

هیچ کدوم رشد نکردن ؟ ببین جنین شناس مرکز خیلیییی مهمه 

جایی برو که جنین شناسش کاربلد باشه 

مممنووون صاحل جون انشاالله پسرت به زودی داداش میشه و از ته دلت میخندی 🤩🤩👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤ ...

ممنونم‌ازدعای‌خوبت

محتاج‌دعا‌‌‌هستم‌ازدوستای‌نازنینم

یعنی‌میشه‌ماهم‌بخندیم‌واین‌‌روزهای‌سخت‌ازیادمون‌بره

باشه‌عزیز‌دلم

پیشاپیش‌قدم‌گل‌دختر‌تبریک‌میگم‌‌عزیزم

انشالله‌‌نامدارباشه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

دخترا من پریودی که ۱/۵ ماه پیش بعد از پانکچرم داشتم سر وقت و نرمال بود ولی ماه بعدش که پریود شدم هم با لکه های تیره شروع شد هم شروع خونریزی با چهار روز تاخیر بود ، هم حجمش خیلی کم شده بود ، به نظرتون به خاطر پانکچر هستش؟ آخه چرا روی پریود همون ماه تاثیر نذاشته بود و روی پریود ماه بعدش اثر گذاشته ؟

میگم این بررسی ها رو نمیشد بعد از پانکچرم انجام بدن  قبل از اینکه من اینهمه دارو و آمپول برای ...

ای وای ، مگه میشه ؟ من تا حالا ندیدم کسی بره برای انتقال بعد بگن جنینات رشد نکردن کنسله ، این دیگه چه صیغه ایه ، من شنیدم گاهی تکثیر سلولی تو محیط آزمایشگاه خوب انجام نمیشه ولی تو رحم مادر خوب انجام میشه، کدوم مرکز میری گلم ؟ دکترت کیه؟

بسلامتی عزیزم.انشاله دست پر برگردی.. منم راهم خیلی دوره تا تهران.آره هر ویال فک کنم ۵/۵سی سی هست،با ...

انشالله

وهمچنین‌‌‌شما

باشه‌عزیزم‌تایبارانجام‌ندم‌‌نمیدونم‌بایدچیکارکنم

اگه‌به‌مشکل‌برخوردم‌ازت‌سوال‌میکنم

بازم‌ممنون

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
با همین ای وی اف انتقال دادی مثبت شد بعد سقط شد ؟  یا قبل انتقال بود ؟  من الان فقط آرزو ...

نه طبیعی باردار شدم

اما قلبشون تشکیل نشد

اولین باره ای وی اف میکنم

امیدوارم همه مون براحتی باردار شیم و بچه ها بدنیا بیان

عزیزدلیییی خیلی ممنونم بخدامنم بیادهمتونم ازخدامیخوام هممون مادرشیم شمام . التماس دعا

مهربون‌جون‌بهترشدی‌

انتقالت‌براکی‌شد؟