2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044760 بازدید | 684409 پست

سلام بچه ها 

من روز ۱۳ انتقال از دادم جوابم ۲ شد منفی😭

روز۱۶ دادم شد ۱۵ محدوده مشکوک😍

امروز ک روز ۱۸ اون ازمایشگاه بسته ست فردا باید تکرار کنم

به نظرتون امیدی هست....؟😶

جنینهام فریز و سه روزه بودن

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝
اره گفتن فقط مایعات بخورم ولی دیگه الان گشنم شد برنج خوردم. من شکموام

غذا بخور اونم پروتینی کباب شده مرغ و گوسفند سفیده تخم مرغ فکر کنم اب هویج هم بهم گفته بودن من شیر سویا و دوغ هم میخوردم

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها  من روز ۱۳ انتقال از دادم جوابم ۲ شد منفی😭 روز۱۶ دادم شد ۱۵ محدوده مشکوک😍 امرو ...

مبارکه عزیزم بله که هست چرا نباشه 

خداروشکر عزیزممم انشاءلله همه چی خوب و مرتب پیش بره و نی نی رو سلامت بغل کنی 

چقد خوب که بتاتو دوباره تکرار کردی 

خداجونم شکرت       
آهان به سلامتی عزیزم، بعد از دو هفته اوکی هست دیگه، و میشه به قرنطینه پایان داد  پریود رو برای ...

اوکی ممنون عزیزم ولی تا حالا دوبار بولسرین  استفاده کردم پریود هم شدم.ان شالله خدا به شما و خانوادت سلامتی بده برای بچه ها وقت میزارین😍

خدایا شکرت
مبارکه عزیزم بله که هست چرا نباشه  خداروشکر عزیزممم انشاءلله همه چی خوب و مرتب پیش بره و نی نی ...

وااای عزیزم ممنوووونم چقدر خوشحالم کردی 😍😍😍

از صبح دل تو دلم نیست جرات نداشتم بپرسم 😶

دعا کنید برام خوب پیش بره 🤲🏻

الهی هممممه کسایی ک منتظرن خوشحال شن

این برای اولین باره که بتای بالای ده تو ازمایشم دیدم

خدايا همه منتظرا مخصوصا هر كي اينو ميخونه يه بتاي خوشگل تو جواب ازمايشش بذار 🤲🏻😭

وااای عزیزم ممنوووونم چقدر خوشحالم کردی 😍😍😍 از صبح دل تو دلم نیست جرات نداشتم بپرسم 😶 دعا کنید ...

آره عزیزم استرس نداشته باش انشاءلله فردا با یه بتای تپل میای خوشحالترمون میکنی 😍😍😃😃😃😃😃😃

خداجونم شکرت       
مبارکه عزیزم بله که هست چرا نباشه  خداروشکر عزیزممم انشاءلله همه چی خوب و مرتب پیش بره و نی نی ...

اون روز با كلي گريه زنگ زدم به كلينيك گفتم قطع كنم دارومو؟ گفتن نه گفتم مگه ممكنه مثبت شه؟ گفتن نه نميشه ولي بايد تا دو روز ديگه ادامه بدي دوباره از بدي اگه منفي بود قطع كني

اقاااا الان استيكر بزنم يني؟😅

عزیزم شما بی بی چک نزدی ؟من میخام پس فردا بزنم  جنین چهار روزه دو عدد😍انتقال دادم به نظرتون ...

نه عزیزم من جرات نکردم بی بی بزنم راستش درد پریودیم خیلی شدید شده دو سه روزه صبح ها بد جوری دل و کمر و پاهام درد میکنن 

در حدی که  زیر دلمو میگیرم و میترسم پریود شده باشم 

آزمایشم برای فرداست توکل بر خدا مستقیم میرم برا آزمایش 

شما همونی هستی که بی بیت مثبت شد چند روز پیش؟ 

اگه دوست داری و بی بی بهت استرس نمیده بزن چرا که نه 

زودتر خوشحال میشی اتفاقا😍

خداجونم شکرت       
آره عزیزم استرس نداشته باش انشاءلله فردا با یه بتای تپل میای خوشحالترمون میکنی 😍😍😃😃😃😃😃😃

فدات بشم مهربوووون ان شاءلله فردا كلي از بچه ها بيان باهم خبر خوب بديم 🤲🏻

نه عزیزم من جرات نکردم بی بی بزنم راستش درد پریودیم خیلی شدید شده دو سه روزه صبح ها بد جوری دل و کمر ...

نه عزیزم من بی بی نزدم اصلا 

درد پریودی برا منم میاد و میره 

به دلم افتاده مثبتی اینبار بخدا😍

اون روز با كلي گريه زنگ زدم به كلينيك گفتم قطع كنم دارومو؟ گفتن نه گفتم مگه ممكنه مثبت شه؟ گفتن نه ن ...

خیلی خوبه خداروهزار مرتبه شکر 

میدونی خدایی نکرده اگه داروهارو قطع میکردی چه اتفاقی میفتاد 

خداجونم شکرت