2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044853 بازدید | 684415 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم الان خونریزیم بهتره امادرد دارم کمی. وای ایشالله خداازدهنت بشنوه, وای اره میبینی شانس منه ...

آره اولین برفمونه😍😍 

عزیزم ناراحت شدم چرا با خودت اینکارو میکنی؟ فشار خون خطرناکه مگه چند سالته که از الان فشار خونم بگیری لطفا آروم باش نینی های خوشگلت مامان آروم و صبوری میخوان

ان شاالله که همه ی تخمکات جنین های با کیفیت و عالی میشن فقط خوشبین باش و توکل کن به خدا به خودتم برس اصلا کار سنگین نکن سفیده تخم مرغ و دوغ هم یادت نره

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام گلم بله پانکچرشدم اره9بود دعاکن همشون جنین های باکیفیت شن. ولی بازم فشارخونم بالارفت16شد

خداروشکر چقدر تخمدانات خوب جواب دادن به داروها ، چند تا فولی داشتی که ۹ تا تخمک کشیدن ؟ انشالله همشون جنین های عالی میشن عزیزم

عزیزم من که شیرم هیچ وقت به انجماد نمیرسید🤣🤣🤣🤣 وقتی روزی حدودا 750 تا شیر میخواد، تازه از شیر خش ...

زینب جان یک دنیا ممنونم از توضیحاتت🌹🙏

دوتا سوال هم داشتم.یکی اینکه برا استریل کردن ظرف باید بجوشونمش نه؟

و یکی اینکه شیر تو یخچال چه مدت ماندگاری داره بدون اینکه قبلش فریز شده باشه؟.مثلا بدوشم و بزارم یخچال که همسرم وقتی من شیفتم بده بچه مون.

خدایا شکرت  
خوب مگه خود کلانتری خراش انجام نمیده؟ انتقالت پیشه کدومه؟ خراش که میگن شانس باروریو بالا میبره گلم م ...

من نوبتم پیش دکتر کلانتری۳ماه بعد بود بعد من رفتم پیش فشارکی واسه ۲۳سیکلم نوبت خراش  زدم هزینش رو هم دادم

بعدیکی باپارتی بازی واسه ماپیش کلانتری نوبت زد😍

دیگه رفتم پیشش گفت ماه دیگه اول قاعدگیت بیا.

حالا مجبورم خراشموپیش فشارکی بدم

از طرفی کلانتری میگه دوتا انتقال نده فقط یکی

موندم سردوراهی

اره واقعاالکی بوداسترس ولی کاردستم داده وبدترالان استرس گرفتم. گفتن بازسرعمل فشارخونت بالابود16گفتن ...

انشالله که میشن عزیزم سعی کن استرس و نگرانی رو از خودت دور کنی همه چی درست میشه انشالله. 

در اندک من تویی فراوان یارب..
نه دکتر من گفت امکان طبیعی نداری شوهرم واریکوسله خودمم یه لوله دارم قبل عمل ذخیره ۳/۷بعدشو نمیدونم

کاش دوباره ازمایش بدی چون بعد عمل ذخیره یهویی میاد پایین از نصف کمتر میشه

منم باید بفهمم احتمالا شوهرم مشکل داره که نشده

چون مال من اصلا خفیف بود حاد نبود

همه چیمم سرجاشه و تمام ازمایشاتم خوبه

بهرحال اون قاضی باید عدالت داشته باشه وگرنه الان بخاطر این غذاهای تراریخته و استرس های همه جوره کیه ...

چی بگم والا

اینجا ایرانه ،هیچیش معلوم نیست،زیاد حق ناحق میشه

فقط خدا باید کمکم کنه

درست میگی الان همه چه خانم چه اقا به خاطر مواد عذایی مشکل داره و نازایی زیاد شده و الان انقدر علم پیشرفت کرده که با روشهای مختلف باز میشه بچه دار شد و نازایی دیگه معنایی نداره

اونم اینو بهانه کرده

فقط خیلی دوست دارم خودش مشکل حاد داشته باشه

منم بهش سرکوفت بزنم

البته اینا همه بهانه اس یکی بخواد زندگی کنه دنبال بهانه نیست بر اذیت کردن و شکایت

خدا ازشون نگذره و خیر نبینن الهی