2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044854 بازدید | 684416 پست
مرسی عزیز دلم از راهنمایی هات. راست میگن که درد کشیده طبیبه. شما قشنگ حال منو میفهمی. خدا عزیزات رو ...

من که استراحت نطلق بودم حمام نمیتونستم برم ولی خوب شما که میتونی برو انشالله زود خوب بشی عزیزم . منو از حاله خودت بی خبر نزار

برایه کیفیتم خوبه بعد از انتقالم میخورن من ۱۰ گرمشو ۲۱۵ گرفتم صبح ها ناشتا اندازه ی یه نخود زیر زبون ...

خود ژل رویال نمیگم 

یه چیز دیگه هم هست میگن کپسولی ژل رویال اون فکر کنم داروخانه دارن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ا من روزی ۱۵۰ واحد گونال داشتم

پس داروهای شما هم زیاد نبود ،کاش الان هم گونال بود

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرکز مشاوره مامایش رفته بود ، به دکترم پیام دادم شب همیشه جواب میده ، انشالله خیره ولی خیلی نگرانممم ...

فک نمیکنم جای نگرانی باشه

خیلی ها که ای وی اف میکنن لک دارن تا چندین ماه

لک لانه گزینی نمیتونه باشه چون شما آز ت مثبت شده وقتی از مثبته یعنی جنین لانه گزینی کرده و باعث ترشح هورمون شده و بالا رفتن هورمون آز رو مثبت میکنه

مگر اینکه قبلا یکی از جنینهات لانه گزینی کرده باشه ایندفعه اون یکی دیگه

که احتمالش کمه

به فال نیک بگیر و اینکه خیلی ها لک میبینن در طول بارداری ولی پیگیر باش که دز داروت رو درست مصرف کنی

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
اخه چرا باید لک بیاد☹☹☹

نمیدونم ولی بعضیا مثل من تا۳ماه میبینن.فکر میکنم چون هورمون ها تنظیم نیستن اینجوری میشه.من حتی ببخشید لباس زیرم کثیف میشد.نگران نباش اصلا

والا خودش میگه چون قبل ازدواج جراحی داشتی پس مهریه ام تعلق نمیگیره اون دنبال مفتی طلاق دادنه

نه عزیزم مهریه هیچ ارتباطی نداره باید بده میمونه نفقه که مباحث خودشو داره . 

عه چه جالب منم مریض خودشم ولی یادم رفت بهش بگم پیش دکتر فشارکی نوبت خراش زدم حالا همش میگم نکنه ا ...

خوب مگه خود کلانتری خراش انجام نمیده؟ انتقالت پیشه کدومه؟ خراش که میگن شانس باروریو بالا میبره گلم من انجام ندادم ولی خیلیا نتیجه گرفتن با خراش انشالله شما هم نتسجه بگیری

فک نمیکنم جای نگرانی باشه خیلی ها که ای وی اف میکنن لک دارن تا چندین ماه لک لانه گزینی نمیتونه باش ...

مرسی عزیزم انشالله که خیره 🥺🙏 ظهر پهلو و سمت راست رحمم خیلی درد گرفت ، همیشه پهلوی چپم درد میکرد ولی امروز سمت راستم بود .

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
نمیدونم ولی بعضیا مثل من تا۳ماه میبینن.فکر میکنم چون هورمون ها تنظیم نیستن اینجوری میشه.من حتی ببخشی ...

راست میگی ، والا الان من و شوهرم عزا گرفتیم جفتمون میخوایم گریه کنیم🥺 خدا کنه همینطوری که میگی باشه 

ممکنه منم‌مثل شما جنین دومیم الان لانه گزینی کرده باشه؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
خوب بود کپسولش کیفیت تخمک بعد استفاده بهتر شد  اخه من تخمک کیفیت نداره خیلی ناراحتم الان دارم ...

من شنبه عمل دارم فعلا معلوم نیست به منم همینو گفتن بی کیفیته انقدر تقویتی خوردم دیگه نا ندارم این ۵۰ روز

من اگه ۹ ماه بعد برم سرکار خب دیگه لازم نیست؟آخه بچه دو سال شیر میخوره بالاخره؟

من حرف های مشاور گوش دادم گفته دیگه ۱۴ ماه از شیر بگیرید بخاطر وابستگی های روانی. ولی دو سال داخل قرآن اومده. ولی به بدن مادر هم برای دوسال فشار میاد بنظر من بچه مادر پر انرژی و سالم میخواد که بهش عشق  بده 

خدایا شکرت
نه عزیزم نگران نباش اصلا منم اوایل حرکتشو حس کردم ی روز حرکت میکرد یوقت دو روز خرکت نمیکرد منم خیلی ...

اهان باشه مرسی عزیزم ادم یه چیزایی میشنوه نگران میشه ...خودمم دوروزه حالم خوب نیست گفتم نکنه خدایی نکرده مشکلی پیش اومده