2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست

@زینبی_بابا    

ساعت ۷ جواب pcr آماده میشه عزیزم ،تا بخوام آمپول ها رو بزنم ساعت ۸ میشه ،تا اون موقع دیر نیست برای زدن آمپولها ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من زنگ نزدم  حضوری رفتم ۸ تا تخمک شد ک دوتاش جنین شد ک اونم اینطوری شد

😥😭

ایشالا خدا بخواد همین ماهی که میاد طبیعی باردار بشی، واقعا سخته این همه استرس و درد و نگرانی بکشیم و هیچ. بازم می خوای پیش دکتر عارفی بری؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم پریود شدی الان، ناقل هم هستی  این ماه بی خیال شی خیلی بهتره  خصوصا که ایمپلنت هم ک ...

نه هنوز پریود نشدم  فقط لک می بینم من دو هفته قرطنیه بودم ولی میخوام ۳ هفته بشه خیالم راحت بشه

خدایا شکرت
😥😭 ایشالا خدا بخواد همین ماهی که میاد طبیعی باردار بشی، واقعا سخته این همه استرس و درد و نگرانی ب ...

اره خیلی سخته😭😭 شوهرم میگه ما آی وی اف کردیم اینطور شد طبیعی ک اصلا نمیشه

اره میرم عارفی اول ببینم چی میگه علتش رو میتونه پیدا کنه اگه نتونست میرم پیش یه دکتر دیگه

انشاالله که خبر خوب ازت بشنوم کی انتقالته چندم سیکلت خراش دادن برات

ممنونم عزیزم امیدوارم ایندفعه بشه چون دیگه جنین ندارم. سوم سیکلم خراش داد دکترم. برای 20 آذر انشااله همه چیز خوب پیش بره انتقال میدن. 

عزیزم پریود شدی الان، ناقل هم هستی  این ماه بی خیال شی خیلی بهتره  خصوصا که ایمپلنت هم ک ...

زنگ زدم مرکز بهشون اطلاع دادم من دو روز پیش دو هفته قرطنیه ام تموم شد. ولی گفتن ممکنه تا ۱ ماه تست مثبت نشون بده احتمالا روز سوم برم برا شروع سیکل از اول. انتقال سری قبل لک داشتم از وسط ال دی خوردن که کیست ایجاد شده بود احتمالا بخاطر سر وقت نخوردن ایجاد شده بود. ماه  پیش سونو داپلر دادم که کاملا رحم چک بشه همچی نرمال بود

خدایا شکرت
ممنون گلم اخه منم گفتم نمیخام ۵ روز ولی تو نامه دکتر چیزی ننوشته شد میگم مال شما یعنی قشنگ تو نامه ...

یه نامه دادن زودتر بردیم بیمارستان نمیدونم چند روز زودتر بود که بردیم دادیم بیمارستان روش اندازه رحم زده بود و نوشته بود جنین روز سوم اگه اشتباه نکنم فقط همین و ساعت اومدنم نامه که همسرم برده بود باز همونجا به خانمه گفته بود که جنین سه روزه میخوایم انتقال بدیم که حواسشون باشه اینارو خود همسرمم به بیمارستان گفت

در اندک من تویی فراوان یارب..