2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اخه چرا باید لک بیاد☹☹☹

گلم بنظرم ز بزن مرکزی و بپرس که قشنگ خیالت راحت شه شاید مثلا باید دوز امپولت بیشتر کنی در هر صورت اونا خیلی بهتر از شرایطت باخبرن و میدونن چیه در کل نگران نباش انشالله خیره و لک لانه گزینیه.

در اندک من تویی فراوان یارب..
الان باردار شدین ؟ انتقال دادین؟ یا گفت همینجوری هپارین بزن؟ بعد ازمایش های ایمنی و انعقادی داده بود ...

سه شنبه انتقال دارم دکتر ایمنی واسم سروم ای وی ای جی گفته بزنم با قرص هیدروکسی سولفات کلروکین

منم و حسرتِ با تو ما شدن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم بنظرم ز بزن مرکزی و بپرس که قشنگ خیالت راحت شه شاید مثلا باید دوز امپولت بیشتر کنی در هر صورت او ...

مرکز مشاوره مامایش رفته بود ، به دکترم پیام دادم شب همیشه جواب میده ، انشالله خیره ولی خیلی نگرانممم 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
ممنون گلم. ماهم بالاخره خاله نی نی هستیم. بی خبرنزاری. 😍😊😊

عزیزم چی شد؟ رفتی پانکچر کردی؟ بیا از خودت خبر بده

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم سایت خرابه نتونستم عکسشو واست بفرستم

باشه گلم ممنون....همینجوری نمیشه تو صیح بوی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
برای چیه؟ برای کیفیت تخمک خوبه؟   داروخانه ها دارن؟ از قیمتش اطلاع داری عزیزم؟

برایه کیفیتم خوبه بعد از انتقالم میخورن من ۱۰ گرمشو ۲۱۵ گرفتم صبح ها ناشتا اندازه ی یه نخود زیر زبونم گذاشتم

عزیزم شما روزای اولی که حرکت نینیو حس کردی چند روز یه بار بود ؟ هرروز حرکت میکرد ؟ برای من دور نافم ...

نه عزیزم نگران نباش اصلا منم اوایل حرکتشو حس کردم ی روز حرکت میکرد یوقت دو روز خرکت نمیکرد منم خیلی ترسیدم  همش گریه میکردم ولی اوایل طبیعیه من تازه از ۲۱ هفته حرکتاشو منظم و هر روزه حس میکنم وگرنه قبلا اصلا منظم نبود خود دکترمم گفتم ی روز حرکت میکنه ی روز نمیکنه نگران نباش

اخه اورولوژ به ما گفت کیفیت اسپرم های مثل شما اکثرا خوبن در تخصص جنین شناس نبوده درمورد اسپرم نظر بد ...

به نظر من که تو تخصص جنین شناس هست 

چون اون بیشتر از هر کسی با تخمک و اسپرم سر و کار داره و الکی حرفی نمیزنه که خواسته کمک کنه 

دکتر ارولوژیست تنها کاری که میتونه بکنه دارو میده به شوهر من که داروها عکس جواب داد اسپرم از 37میلیون کرد 7میلیون همیشه داروهای تقویتی جواب نمیده 

عزیزم شما روزای اولی که حرکت نینیو حس کردی چند روز یه بار بود ؟ هرروز حرکت میکرد ؟ برای من دور نافم ...

نازنین جون واسه من هفته ۱۸ شروع شد هر روز نبود الان هر روزه به نظرم شما که حساسی بهداشت برو ضربان قلب وچک میکنند هر سه هفته  یباربرو  فشارت چک میکنند