2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044855 بازدید | 684416 پست
اهان  دو تا مطلب دیگه سعی کن روزانه یکساعت پیاده روی داشته باشی تا خون رسانی به رحمت خوب باشه ...

پایین بود دکتر قرص داد 

توی این کرونا کجا برم پیاده روی خواهر 

تو خونه برقصم میشه

هم روحیم عوض میشه هم کرونا نمیگیرم

😁😁😁😁

خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم بعد از سه بار ivf  ۱۵.۱۲.۱۳۹۹ بهترین روز زندگیم بود🥰🥰🥰                            ایشالله دامن همه منتطرا زود زود سبز بشه
@زینبی_بابا ‍  ‍ سلام‌ عزیزم خوبی من امروز انتقال جنین داشتم دوتا جنین ۳روزه گرید ab هشت سلولی ...

عزیزم چه قدر بد😢😢😢😢 واقعا سخته خیلی هم سخته

عزیزم به خاطر محتوای ژنتیکی رشد نکردن، یعنی اگر انتقال هم میدادن منفی میشدی

این اتفاق طبیعی هست عزیزم، با اینکه خیلی دردناکه و نشانه مشکل ژنتیکی در شما نیست به هیچ عنوان، فقط بد شانسی هست😔😔😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا     زینب جون از مرکز علت قطع بوسرلین رو پرسیدم ،گفتن چون سیکل long stop هست ...

آهان پس اون stop اینه علتش 

چه کار خوبی کردی پرسیدی، منم آشنایی نداشتم 

ان شاالله که مامان میشی 

احتمالا برای این متوقف کردن که جلوی رشد تخمک های شما گرقته نشه با اون دوز از سینال، و مشخصه هر کی تجویز کرده با حساب و کتاب انجام داده

عزیزم برای من لک نبود ، خونریزی بود  دسمالی ک‌خودمو خشک‌کردم‌خونی شد  و طبق برگه ای ک‌به ...

انشاالله خیر باشه برای هر دومون

من یک لک قهوه ای دیدم

شیاف میزارم

آمپول نمی‌زنم

گفتن اگه لک دیدین آمپول بزنین

خودت میزنی آمپول رو؟

درد هم داری؟

من حس میکنم زیر دلم یه جور شبیه وقتایی که پریود میشم شده

اول ایمپلنت کردم دکتر آموکسی داد از دوشب بعدش ال دی شروع شد بعد عفونت سینوسی بود فارینات خوردم چون د ...

عزیزم پریود شدی الان، ناقل هم هستی 

این ماه بی خیال شی خیلی بهتره 

خصوصا که ایمپلنت هم کردی و سینوس لیفت هم کردن برات

من سرچ کردم لک قهوه ای و صورتی رنگ برای لانه گزینیه برای من رنگ خون بود ک خیلی ترسیدم 😔

نگران نباش عزیزم

امیدوارم برای هر دومون لک لانه گزینی باشه

خیلی غم انگیزه که باید  اینهمه استرس داشته باشیم که میشه یا نمیشه

پایین بود دکتر قرص داد  توی این کرونا کجا برم پیاده روی خواهر  تو خونه برقصم میشه هم رو ...

خیلی هم خوبه 

فقط جوری عادت نشه برات بعد از انتقال هم بپر بپر کنی سر بچه گیج بره

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
انشاالله خیر باشه برای هر دومون من یک لک قهوه ای دیدم شیاف میزارم آمپول نمی‌زنم گفتن اگه لک دیدی ...

انشاالله عزیزم🤲، نه من خواهرم برام تزریق میکنه 

اره شبیهه درد پریود ولی خیلی کم دارم الان ، دیشب یکم بیشتر بود 

برگه ای بهت ندادن برای دستور مصرف دارو؟ ک اگه لکه دیدی یا خونریزی دُز داروتو تغییر بدی؟

خیلی هم خوبه  فقط جوری عادت نشه برات بعد از انتقال هم بپر بپر کنی سر بچه گیج بره

😁😁😁😁نه حواسم هست

خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم بعد از سه بار ivf  ۱۵.۱۲.۱۳۹۹ بهترین روز زندگیم بود🥰🥰🥰                            ایشالله دامن همه منتطرا زود زود سبز بشه
انشاالله عزیزم🤲، نه من خواهرم برام تزریق میکنه  اره شبیهه درد پریود ولی خیلی کم دارم الان ، د ...

چرا گفتن اگه لک دیدی آمپول بزن

زنگ زدم مرکز گفتن اگه دوباره دیدی بزن

امیدوارم دیگه نبینم

عزیزم انشاالله که مثبت باشه و خیالت راحت شه من که روز ده هستم و لک دیدم😭

منم روز ده لک دیدم 

فقط به حرفم گوش بده من انقد سرچ کردم و کردم که اشکم در اومد 

بیخیال باش اصلا چیزی دربارش سرچ نکن 

توکل به خدا 

من بار چهارممه 

خداجونم شکرت