2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
هر جنین شناسی یه نظر متفاوت میده‌کلا مشکل زن یامرد هرکدوم بیشتره به اون ربط میدن

آره منم همین فکر رو میکنم ،وگرنه چرا نظرات باید اینقدر متفاوت باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام خانوما میشه راهنمایی ایم کنید ماه قبل انتقال چه کارهای انجام بدم برام خوبه

رحمت رو گرم نگه دار سردیجات نخور استرس و اضطراب نداشته باش به خدا توکل کن 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا ‍  ‍ سلام‌ عزیزم خوبی من امروز انتقال جنین داشتم دوتا جنین ۳روزه گرید ab هشت سلولی ...

گلم مگه همون سه روزه برات انتقال ندادن؟ دکتر نامه نداد بهت که نزارن پنج روزه شه همون سه روزه انتقال بدنشون؟ یا خودت خواستی بلاست شن 

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام خانوما میشه راهنمایی ایم کنید ماه قبل انتقال چه کارهای انجام بدم برام خوبه

اهان 

دو تا مطلب دیگه

سعی کن روزانه یکساعت پیاده روی داشته باشی تا خون رسانی به رحمت خوب باشه

ویتامین دی بدنت رو چک کن که تو رنج نرمال باشه 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
منم پانکچر دومم ۴ ساعت پشت در اتاق عمل منتظر بودم برای انتقال ،بعد از ۴ ساعت بهم گفتن جنین تشکیل نشد ...

چندروز بعد پانکچر برا انتقال رفتی؟

من بهم‌گفتن ۳روز دیگه برم رفتم بعد کلی الافی و استرس‌گفتن روز پنجم بیام رفتم گفتن ششم بیاد رفتم‌گفتن جنینات نموندن یعنی ۳روز رفتم واومدم تلفنی هم درست جوابمو نمیدادن میگفتن بیا

یا رب العالمین
قوربونت‌برم‌خواهری نمیدونم‌واللا کاریم‌ازدستم‌برنمیاد میگم‌نمیشه‌خودم‌سرخود‌پردینازول‌بگیرم‌بخورم ...

نههههههههه اصلا 😈😈😈😈 با پرد شوخی نکنین

بله عزیزم بعضی از آنتی بیوتیک ها تاثیر ال دی رو کم میکنن مثل پنی سیلین، آموکسی سیلین 

منم امروز روز دهم هستم لک دیدم😭😭😭 میخام برم آمپول بزنم این لک بینی یعنی چی؟ یعنی سالمه؟

عزیزم برای من لک نبود ، خونریزی بود 

دسمالی ک‌خودمو خشک‌کردم‌خونی شد 

و طبق برگه ای ک‌بهم دادن آمپولی ک ۵۰mg میزدمو دوبرابر با یه سرنگ تزریق کردم و از دیشب خوابیدم فقط برای دستشویی بلند میشم 

انشاالله ک خیره 

منم اولین بارمه و اطلاعات دقیقی ندارم 

آره منم همین فکر رو میکنم ،وگرنه چرا نظرات باید اینقدر متفاوت باشه

اخه اورولوژ به ما گفت کیفیت اسپرم های مثل شما اکثرا خوبن در تخصص جنین شناس نبوده درمورد اسپرم نظر بده وداروبده

یا رب العالمین
به خاطر کرونا آموکسی و آزیترو بهت دادن؟ 

اول ایمپلنت کردم دکتر آموکسی داد از دوشب بعدش ال دی شروع شد بعد عفونت سینوسی بود فارینات خوردم چون دکتر سینوس رو دستکاری کرده بود احتمالا همون شروع کرونا بود بعد که همسرم چشایی از دست داد آزیترو رو شروع کردم کلا همراه با ال دی انتی بیوتیک هم خوردم 😀 اخه الان ۳ روزه دارم لک می بینم  امشب ال دی تموم میشه 

خدایا شکرت