2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااای که چقدر اون لحظه بده منم یه بار این اتفاق برام افتاد . برای من ۳تا جنین از فریز در نیومدن یعن ...

خیلی سخته خیلی ایشالا هیچ کی تجربه نکنه 😭😭

ایشالاکه نی نیت صحیح و سالم دنیا بیاد عزیزم

یعنی خودت خراش میخوای؟دکتر نمیدونه؟

من قبل نوبتم پیش کلانتری

رفتم فشارکی و گفت خراش بده که درصد موفقیتت بالا بره

منم هزینه اش رو واسه دکتر کارت به کارت کردم و واسه بیست وسوم سیکلم نوبت زدم که برم مطبش خراش بدم.البته ماه تا پری بشم میرم پیش کلانتری چون گفت اول قاعدگی بیا

حدس زدم اونجا باشی  منم پارسال دکترم عارفی و بیمارستان بهمن بودم همین بلا رو سر منم اوردن  ...

اره واقعا انقدر جنین دستکاری میکنن که اینطوری میشه چی بگم واقعا الان شما کجا میرین پیش کدوم دکتر

مرسی عزیزم اره خیلی سخته ولی کاری نمیشه کرد 😭😭 اره عزیزم همین دوجنین  رو داشتم

منم پانکچر دومم ۴ ساعت پشت در اتاق عمل منتظر بودم برای انتقال ،بعد از ۴ ساعت بهم گفتن جنین تشکیل نشد ، خیلی برام سخت بود خییلی ،برا همین کاملا درکت میکنم ،این دفعه خودتون رو حسابی تقویت کنید و مکمل مصرف کنید بعدا شروع کنید

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
حتی مردهایی رو که هیچ مشکلی ندارن و شستو شو میدن اونوقت درصدو پایین نمیاره 

نه بابا

تو میلیونها اسپرم یه دونه خوب باشه و جنین قوی باشه و از همه مهمتر خدا بخواد حالا گفت اون میلیونها اسیرم منهای یکیش ریخته بشه زباله چی میشه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

سلام خانوما میشه راهنمایی ایم کنید ماه قبل انتقال چه کارهای انجام بدم برام خوبه

خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم بعد از سه بار ivf  ۱۵.۱۲.۱۳۹۹ بهترین روز زندگیم بود🥰🥰🥰                            ایشالله دامن همه منتطرا زود زود سبز بشه