2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من روزی یه دونه میخورم شاید چون سابقه چنتا سقط دارم

عزیزم ممنون میشم جواب بدی شما مریض عارفی هستی؟ سقط مکرر بودی الان ivf کردی مثبت شد؟؟ چه کارایی برات کرد منم دارم میرم پیش عارفی دی وقت دارم خواستم ببینم برا شما چیکارا کرده چون منم سقط مکررم

ممنون عزیزم یعنی منم از دکترم بخوام خوبه؟ من بتام میره بالا افت میکنه😔

اگه دکترت تشخیص میده ک از خونرسانی رحمته آره بده  

من ماه پیش دادم خونرسانی افتضاح کم بود سیکلم کنسل شد 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
اره حسابی تکون می خوره شیطونی نی کنه😍 ای جونمممم خدارروشکررر عزیزمممم دختر منم ۲۹۸۰ بود گفتم وای چ ...

پس فسقلی هنوز نیومده دارا شیطنتاشو رو میکنه، 

مهم سلامتی نی نیا هست که ان شاالله همشون به سلامتی بیان بغل مادراشون و همچنین فسقلی شما😍

عزیزم ممنون میشم جواب بدی شما مریض عارفی هستی؟ سقط مکرر بودی الان ivf کردی مثبت شد؟؟ چه کارایی برات ...

بله سقط مکررم و با عارفی ivf کردم ‌و مثبت شدم فعلا هنوز نرفتم قلب رو‌ببینم

عزیزم دارو میده دیگه هی میری معاینه میشی و دارو میده تا چند وقت

منم فشارم از الان ۱۳ هست فقط اسپرین داده وکمی قندبالاست گلای وانس میخورم 

حواست باشه که آسپرین به موقع قطع کنه، برای منو یک هفته قبل زایمان قطع کردن که خیلی دیر بود، فشارتم حتما پیگیر باش اگه خدایی نکرده رفت بالا با یه دکتر دیگه هم مشورت کن

مم عزیزم،  مم فقط دو هفته آخر فشارم رو ۱۳ رفت و البته حدود دو کیلو وزن هم کم کردم دیگه علایمی ن ...

خدا نگذره از همچین دکترایی که با جون ادم بازی میکنن خداروشکر که ختم بخیر شد و الان کنار خانوادتی

حواست باشه که آسپرین به موقع قطع کنه، برای منو یک هفته قبل زایمان قطع کردن که خیلی دیر بود، فشارتم ح ...

منم اسپرین و انکسپارین استفاده میکنم باید یاده دکترم بندازم ببینم کی قطع میکنه

من چیزی در موردش نمیدونم عزیزم ،ولی خداروشکر که الان در کنار دخترتی ،انشالله روز به روز هم حالت بهتر ...

منم قبلش چیزی نمیدونستم ولی یکی از دلایل مرگ موقع زایمان هست که متاسفانه خیلی از دکتر زنان هم انگار درموردش اطلاعاتی ندارن،،،  دیگه دارم تو ناباروری و زایمان لیسانس میگیرم،،،  ممنونم عزیزم ان شالله از این فرشته ها با یه زایمان راحت نسیب شما و تمامی دوستان منتظر بشه

سلام همگی  نمیدونم یادتون هست یا نه من هم خارج رحمی و هم داخل رحمی همزمان باردار بودم که واسه ...

وای عزیزم خدارو شکر، هیلی خوشحال شدم. خدای مهربون رو هزار بار شکر

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خدا نگذره از همچین دکترایی که با جون ادم بازی میکنن خداروشکر که ختم بخیر شد و الان کنار خانوادتی

اره عزیزم واقعا خواست خدا بود زنده موندم اونجا هم بهم گفتن،  نمیدونم دیگه حکمت خدا چیه که درگیر ناباروری شدم و هم اینقدر زایمان دردناک و سختی داشتم، ان شالله باقیش به خیر بگذره

منم اسپرین و انکسپارین استفاده میکنم باید یاده دکترم بندازم ببینم کی قطع میکنه

دقیقا من هردو رو استفاده میکردم، ببین اگه درست یادم مونده باشه یه بار زینبی بابا اینجا گفت که آسپرین باید هفته ۲۰ قطع کرد گفتش نظر دکتر پرتولوژیک رویان اینه ولی من با اینکه غلظت خون هم نداشتم فقط بابت اینکه میکرو باردار شده بودم دکترم یک هفته قبل زایمان قطع کرد و انوکسا رو دو روز قبل زایمان که درمورد من اشتباه بودش، اشتباه بعدی این بودش که وقتی تو هفته ۳۶ بارداری فشارم به ۱۳ رسید باید ختم بارداری اعلام میکرد،،،  بخدا نمیخوام بترسونمتون فقط میگم اگه باردارید حتما این موارد دقت کنید وگرنه منم علایم عجیب غریب نداشتم، نمیخوام هیچ کس یک درصد از اون درد و زجری که من تو این چند روز کشیدمو بکشه