2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
آره فک کنم چون آندومترم بالانمیرفت اینو داده تو سیکل انتقال لانگم اینو وقتی میگفتن متوجه شدم زینب ...

نه دیگه قرار نشد با استرس کارو خراب کنی 😉😉😉

عزیزم جنین 24 ساله از فریز در اومده، دیگه 4 سال که چیزی نیست 

سلام.ببخشید یسوال داشتم

امروز روز دهم انتقالم هست.

خیلی معذرت میخام ک میگم شاید بدتون بیاد ولی بخدا ذهنم خیلی درگیره ببخشید منو

امروز صب با ادرار ی نقطه قهوه ای رنگ دیدم

و الان هم دوباره اول ادرار حس کردم یخرده همون اولش رنگش فرق داره

انگار ک تازه میخای پریود بشی ولی هنوز شدید نشده و گاهی باهمین اول ادرار میفهمی

ولی اصلا اصلا دوروزه درد پریودی ندارم

و اگ تاریخم بهم نریزه بخاطر این داروها باید هفتم یا هشتم پریود شم.

ب نظرتون نشونه پریودی؟تا حالا هم لک روی لباس زیرم و بین ترشحات ناشی از شیاف نداشتم..

تورو خدا اگه چیزی میدونید راهنماییم کنید😔

بازم معذرت میخام

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه من یذره داشتم فک کنم بخاطر پروژسترون بود ... ولی یکی از علائمم چند روز سمت چپ طرف قلبم تیر میکشید ...

من امروز روز هشتم ولی تا الان اصلا نداشتم سینه دردو ولی این تیر کشیدنه سمت چپو که میگی منم داشتم امروز خدا کنه برای منم مثبت شه ولی این نداشتن سینه درد خیلی نگرانم کرده اخه میگن یکی از بارزترین علائم درد سینس حالا اونموقعها که طبیعی اقدام میکردما همراهش سینه درد داشتم بعد الان.... خخخخخ عجیبه

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزیزم خوبی‌؟ والا اون موقع دکتر برام پماد کالاندولا نوشت ولی من رفتم حموم خنک گرفتم و ادویه جات ...

راستی زینب جون من کهیر زدم و خارش دارم و تازه هفته 19 بارداریم. اما کلستاز کبدی ظاهرا اواخر بارداری هست و هیچ قرمزی یا اثری رو پوست نداره، فقط خارشه. برای من قشنگ ملتهبه از کهیر دست و پام. و متاسفانه سابقه اش رو دارم از قبل     

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من امروز روز هشتم ولی تا الان اصلا نداشتم سینه دردو ولی این تیر کشیدنه سمت چپو که میگی منم داشتم امر ...

ایشالااا نشونه بارداریه برات عزیزم ، منم سینه درد ندارممم پس نگران نباش😉

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
زینب جون من امروز اومدم رویان بهم گفت چون هنوز پری نشدی ۶ روز دیگه سینافکت بزن و بیا ،اگر امروز و فر ...

عزیزم اصلا این جور نیست من بارها شده به خاطر پریودم بدون نوبت اول صبح رفتم، هیچ مشکلی هم پیش نیومده 

سه روزه جایی عملم درد دارم امروز زنگ زدم دکترم گفت بیا معاینه ات کنم بخاطر جنین تو رحمیم سعی میکنم م ...

آهان، عزیزم باید بری فرمانداری مجوز بگیری، از دکترت هم نامه بگیر درست میشه 

ان شاالله که چیزی نیست 

سلام ببخشید ازمایش اسپرم رادکتر گفت همینجاتوشهرک هم میتونید انجام بدین نمیدونم ملل گفت یا نوبل که تو ...

نه ندادیم تا الان. همون مرکز بدید معتبرتره. ازمایش اسپرم مرکز خیلی خوبه تمام فاکتورها رو باجزییات مشخص میکنه همه جا اینجوری نیست حتی رویان. ما با اینکه رویان میریم، هرچندوقت یه بار مشتاق هم آزمایش میدیم ک تمام فاکتورارو ببینیم.

نوبل ازمایشگاه دقیقی نیست فقط معروفه کیت های ازمایشگاهی خوبی نداره. خطا هم زیاد داره.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم، شما خوبی،نی نی حسابی لگد میزنه؟ 😍، منم 39 هفته 4 روز زایمان کردم و وزن فسقلی هم 2800 بو ...

اره حسابی تکون می خوره شیطونی نی کنه😍

ای جونمممم خدارروشکررر عزیزمممم دختر منم ۲۹۸۰ بود گفتم وای چه کوچلو ولی خداروشکر سالم بود الان تپلی باید بگیم رژیم بگیر 😂😂

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
زینب جون شما میدونید اثر آمپول اچ سی جی تا چند روز تو بدن میمونه من روز سوم انتقال دکترم گفته بود نص ...

ببین اگر برای بی بی چک میپرسی واقعا بلد نیستم 

اما برای آزمایش اگر تیتر کم باشه روز 14 انتقال مثلا 20 اون وقت یعنی اثر امپول بوده

اگر تیتر بالا باشه از 100 بالاتر یعنی نی‌نی