2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اره عزیزم واقعا خواست خدا بود زنده موندم اونجا هم بهم گفتن،  نمیدونم دیگه حکمت خدا چیه که درگیر ...

منم خیلی سختی کشیدم تا باردار شدم الانم استراحت مطلقم سرکلاژ شدم باورت میشه ۲۸روزه حمام نرفتم الانم از صبح درد لگن امانمو بریده خدا کنه این روزا بگذره منم دخترمو صحیح و سالم بغل بگیرم

دقیقا من هردو رو استفاده میکردم، ببین اگه درست یادم مونده باشه یه بار زینبی بابا اینجا گفت که آسپرین ...

اخه بد بختی اینه من پلاکت خونم بالاعه نمیتونم قطعش کنم الان نمیدونم والا خدا خودش به هممون کمک کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن رازیانه و....شیرو زیاد میکنه.یاغذاهای آبکی مثل آبگوشت و کله پاچه.برا شما هیچکدوم کارساز نبود؟

نه بابا هیچ کدوم

البته بگم مصرف زیاده از حد مایعات شیر رو تازه کم میکنه 

من که دیگه بی خیالش شدم، شیرم تمام هم بشه دیگه مهم نیست، بزرگ شده، منم تلاشم رو کردم به اندازه کافی

زینبی‌جون‌میشه‌منم‌راهنمایی‌کنی منم‌یه‌پسر‌‌۱۳‌‌ساله‌دارم ۵سال‌بچه‌دوم‌میخام‌نمیشه..۴بارآیوآی‌کردم ...

عزیزم شما همون مشکل عفونت و چسبندگی رو باید بهش توجه کنی 

معلومه که دارویی که دکترت داده خوبه گلی 

نه عزیزم شما مشکل ایمنی و انعقادی اصلا و ابدا نداری

مرسی عزیز دلم 😍،زینب جون برام نامه فرستادن که برم دکتر شهر خودمون البته خود رویان قبولش دارن چون قب ...

وااااااای چه قدر خوشحال شدم اینو گفتی😍😍😍😍

تازه فکر کنم بهتر هم شد، اختصاصی با این دکترت صحبت کن 

سلام عزیزم.. من رفتم سونو خداروشکر با دعای شما دوستان اون دوتا جنین وضعیتشون خوب بود و همچنان محتاج ...

خداروشكر من پيگير شما بودم كه اين دوهفته بعد ريداكت بگذره خبر خوش بياين بديد

خداروشكر كه خيالت راحت شد

چرا عزیزم. پریروز سیدرال فولیکو شروع کردم مکمل آهنه. بعد از شبش این شکلی شدم. برام دعا کن مال اون با ...

خوب احتمال داره از هرکدوم از این داروها باشه و بدنت واکنش بهشون نشون داده همشو موقتی قطع کن بعد سرچ کن ببین تو عوارضشون کهیرم هست یا نه انشالله واسه داروهاس که قطع کنی بعد چند روز بر طرف میشه منم اول فک کردم به خاطره جفته گفتم پس تا اخر بارداری فاتحم خوندس ولی خداروشکر زودبر طرف شد

من‌اصلا‌باردارنشدم میشه‌بگی‌گل‌دخترت‌چندسالشه پسرم‌‌این‌عیدمیشه‌۱۳‌ساله ذخیره‌من‌۳‌بود امابااین‌ ...

دخترم ۱۰ سالشه اما ذخیره من ۰/۸ خیلی وقت ندارم گفتن یه بار امتحان میکنیم اگر نشد باید تخمک اهدایی بگیرم که همسرم صددرصد مخالفت میکنه یعنی همین یه شانس رو دارم

البته الانم یکم ابریزش بینی گرفتم نمیدونم چی میشه

میخواستم بدونم آیا من اگه از همون اوایل از شیردوش استفاده کنم و به بچه م هم شیشه ندم.آیا ممکنه شیرم ...

آره گلم اصلا از اول بهترین زمان هست برای استفاده 

روشش این جوریه، بچه تا بیداره دائم زیر سینه بذاری تو نوزادی، وقتی سیر شد، شیردوش رو بذار حتی اگر چند قطره اومد

بهت قول میدم اون قدر زیاد میشه که میتونی فریز کنی برای غذای 6 ماهگیش

اگر پوزیشن شیردهی درست باشه دیگه بعدش نیاز نمیشه مگر اینکه بخوای اهدا کنی، یا برای غذای کمکی بدوشی

فقط به هیچ وجه با شیشه بهش شیری که دوشیدی نده وگرنه دیگه سینه رو قبول نمیکنه، یا اگر قبول کنه غلط مک میزنه

ممنونم عزیزم،،  من خیلی خیلی خودم و خانوادم ضربه خوردیم،  هنوزم عوارض داروها رو من هست، &n ...

عزیزم واقعا دلم کباب شد برات😢😢😢 چی کشیدی 

دقیقا من همش میگفتم آسپرين تا نهایت هفته 28، نمیدونم چرا برات ادامه دادن یا انوکسا جایگزین نکردن 

یکی دیگه از دوستانم زایمان طبیعی مثل شما شد و چند تا کیسه خون بهش زدن، اونم یک هفته بیمارستان بود، خیلی اذیت شد

خیلی گناه داری عزیزم، ان شاء الله دیگه همه چی برات عالی پیش بره و این خاطرات هم حتما از یه مشاوری کسی کمک بگیر چون افسردگی بعد از زایمان قطعا اومده سراغت، نذار تنها به حال خودت باشی، شک ندارم خوب خوب میشی عزیزم

اخه بد بختی اینه من پلاکت خونم بالاعه نمیتونم قطعش کنم الان نمیدونم والا خدا خودش به هممون کمک کنه

اوکی،  پلاکت و هموگلوبین خون من پایین بود مدام پایین تر هم میومد پس شما برعکس منید،  سرخود که نباید قطع کرد ولی حتما مدام با دکترتون وضعیتتونو چک کنید آن شالله که همه چی اوکی میشه عزیزم