2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
هفته دیگه ازمایش دارم هروز برام اندازه یه سال میگذره

دقیقا. این ۱۴ روز برا من ۱۴ سال گذشت شاید هم بیشتر.

سعی کن فیلم ببینی و کتاب بخونی که کمتر بهش فکر کنی. خودتو مشغول کن. امروز دوتا از بچه ها مثبت شدن. ایشالا شما هم میای خبر مثبت شدنتو بهمون میدی. 

ایشالا که نی نی خودشو محکم به شیکم مامانش چسبونده. سعی کن به چیزای خوب فکر کنی، ایشالا که خیره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دقیقا همین طورم.حتی فکر میکردم کاش یه دستگاه سونوی خانگی بود.هر صبح پا میشدم اول جنینمو چک میکرد ...

ما که هممون یه پا متخصص زنان شدیم تو این مدت، اون وقت یه رادیولوژیست ماهر هم‌ میشدیم فکر کنم 😁

بچه ها منم مثبت شدممممممممم😍😍😍😭😭🙏🙏😍😍😍 الهی همتون مثبت بشید این حال خوب تجربه کنید😭🙏🙏🙏 ...

مبارکه گلی جون

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ما امروز برای  مرکز استان نامه گرفتیم ارجاع دادن بهداشت که اونجا نامه تردد دادن

از کجا فرستادنتون بهداشت؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ما که هممون یه پا متخصص زنان شدیم تو این مدت، اون وقت یه رادیولوژیست ماهر هم‌ میشدیم فکر کنم 😁

حتما که میشدیم.خودمون سونوی ان تی و آنومالی هم انجام میدادیم و قبل رفتن به دکتر خیالمون راحت میشد.

خدایا شکرت  
در عرض یک روز همه علایم از بین رفت؟ حالا اونا یه طرف این کمردرد پریودی چیه بعدم احساس میکنم شکمم کوچ ...

منم کمر درد داشتم خیلی نگرانی برو صدا قلبشو بشنو

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم خیلی خیلی ناراحت شدم من با توجه به تجربه خودم بتا وقتی خیلی کمه و کم میره بالا حتما مشکلیههه خ ...

اره دقیقا خودمم هرچقد سرچ میکردم میدیدم حداقل ۱۰۰ ب بالاس برا بقیه ولی میگفتم حتما رنجشون کمه وگرن بهم میگف مشکوک از متصدی ازمایشگاه خیلی عصبیم ..ممنون عزیزم برام خیلی دعا کنید این اخرین جنینامه وگرن مجبورم دوباره شروع کنم...

ی شب یاذته گفتم سرگیجه و ضعف عجیبی گرفتم فک کنم همونشب یهو بتام افت کرده باشه

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
سلام عزیزم 😔😔😔😔 خيلي متاسفم 😢😢😢😢 خیلی سخته آدم امیدوار بشه یعد یهو ببینه اشتباه کرده ازمای ...

قربونت عزیزم انشالله با دعای شما دوستان اینبار حتما مثبت میشم...فقط نمدونم ازمایشای انعقادیو برم یا ن

اگر یه بارداری موفق داشتی نه گلم اصلا لازم نیست 

اهان اره داشتم پس خداروشکر ...ایندفعه قراره هیسترو و خراش داشته باشم