2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045060 بازدید | 684424 پست
دمیترونو نخور تا ببینی چه حالی پیدا میکنی. ببین من روزی دوتا دمیترون میخوردم اگه میتونی کم کم قطعش ک ...

اخه من دمیترون می خورم بهتر میشم سعی هم میکنم که کمتر بخورم حالا دو روزه نخوردم و خوب بودم.

پس من خوش شانسم که فقط چند بار بالا اوردم فقط حالت تهوع دارم که شدیده.

راستش منم شکم داشتم از قبل الان بزرگتر شده و سفت هم که شده ولی در کل خیلی معلوم نیست با اینکه دوقلو هم دارم 

انشاالله زینبی جون دکترم تا حالا بهم نگفته سونورنگی بدم ک خونرسانی ب رحمم مشخص بشه اماباتحقیقاتی ک ...

نه گلم به هیچ وجه به هیچ وجه سرخود نخور و از خودت تشخیص عیب و ایراد نذار

نهایت از دکترت بپرس گلی، اون وقت با کار سرخود می بینی به جای اینکه ابروشو درست کنی چشمش رو کور میکنی 🤣🤣🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه شدید نیست ولی نگرانم کرده ایشالله فردا تموم بشه

البته منم وقتی علایمم کم و زیاد میشه نگران میشم.حتی الانم فکر میکنم آیا حال بچه م خوبه؟رشدش خوبه؟خصوصا که برام ریسک بالا زدن.

خدایا شکرت  
اخه من دمیترون می خورم بهتر میشم سعی هم میکنم که کمتر بخورم حالا دو روزه نخوردم و خوب بودم. پس من خ ...

پس خدا رو شکر قسمت حالت تهوع بارداری تموم شد. تو روزای باقیمونده منتظر اتفاقای جذابتری باش.

دوقلوها هم حالشون خوب خوبه. اونا جاشون امنه. تو مواظب خودت باش. اونا از پس خودشون بر میان.😁

البته منم وقتی علایمم کم و زیاد میشه نگران میشم.حتی الانم فکر میکنم آیا حال بچه م خوبه؟رشدش خوبه؟خصو ...

دقیقا منم همش همین فکرا رو میکنم. من که هر روز دوست دارم برم سونو. فقط روزی که از دکتر میام خیالم راحته. واقعا اوضام خرابه 😂😂

پس خدا رو شکر قسمت حالت تهوع بارداری تموم شد. تو روزای باقیمونده منتظر اتفاقای جذابتری باش. دوقلوها ...

ایشالله به امید خدا🥰🥰 

خدا تو دلی شما و همه تو دلی ها رو حفظ کنه 🙏🏼🙏🏼

مرسی عزیزم ،پس خدا رو شکر اشتباه نکرده ،کارشناس هم گفت حتی در حد لکه بینی ،میگم من باید بوسرلین رو ا ...

نه گلم خاطرت جمع، جزء پروتکل درمانی هست تا وقتی پریود شدی و تا وقتی بری سونو بدی با همین دوز ادامه بدی

شما یه دونه انتقال داده بودید؟؟؟

نه گلم دوتا انتقال دادم. اما روزی که رفتم سونو دکتر گفت یه دونه است. من دو سه روز قبل از سونو به لک بینی قرمز افتادم. یه چیز وحشتناکی. دو روز فقط گریه گردم. ولی خدا رو شکر یکی یه دونه برام مونده تا حالا.

سلام دوستان اینجا کسی قبل از انتقال قرص فرتیل سی ام استفاده کرده؟؟ موثر بوده؟؟

دودلم بخرم یا نه🤔🤔🤔🤔 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
دقیقا منم همش همین فکرا رو میکنم. من که هر روز دوست دارم برم سونو. فقط روزی که از دکتر میام خیالم را ...

منم دقیقا همین طورم.حتی فکر میکردم کاش یه دستگاه سونوی خانگی بود.هر صبح پا میشدم اول جنینمو چک میکردم.😁

خدایا شکرت