2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045077 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم     فقط من الان که زنگ زدم ابن سینا خبر بدم، گفت دیگه میری کلینیک بارداری و پ ...

من دیگه نرفتم اصلا . آخه شهرستانم میترسیدم برم تو جاده و از هفته پنج هم خونریزی داشتم زنگ زده بودم مطبش راهنماییم کردن رو داروها . دوبار جواب دادن و گفتن دیگه باید حضوری بیای حق هم داشتن بنده خداها تلفنی که نمیشد . منم نرفتم . اگه تهرانی حتما برو مطبش و زیر نظر خودش باش

ببخشید دکترتون کی بوده ؟ منم آندومتریوز بودم به من این پیشنهاد رو دادن ولی من انجام ندادم 

کدوم دکتر؟

جنین شناس یا دکتر خودم که قبلا پیشش لاپاراسکوپی کردم؟

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

سلام عزیزم.من دوبار تاالان انتقال دادم منفی شد.علتش نمیدونم چیه.اخه هرسری گفتن کیفیت جنیناتون عالی ب ...

دقیقا مثل من
به منم گفتن کیفیت جنین ها خیلی خوبه ولی لانه گزینی نمیکنن

دوستان کیا بعد پانکچر همون ماه مریودشون چند روز جلو افتاد ؟

من الان ۸ روز مونده به پریودم دوسه لک خون قرمز روشن دیدم دلدرد خفیفم دارم

اخه بعد پانکچر فقط یه روز دو سه لک دیدم بعد پاک شدم که گفتن واسه خود عمله

ولی الان ۸ روز تا پریودم مونده و یه هفته پیش پانکچر شدم

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

بچه خا من فردا ميشه روز ١٢ انتقالم ، جنين سه روزه انتقال دادم بنظرتون بي بي چك كي بزنم ؟  فرد ...

بزن ایشالله نشون میده ندادم اصلا نباید نگران بشی چون ازمایش خون مطمئنتره ایشالله که مثبتی عزیزم بحق علی.

در اندک من تویی فراوان یارب..
بچه خا من فردا ميشه روز ١٢ انتقالم ، جنين سه روزه انتقال دادم بنظرتون بي بي چك كي بزنم ؟  فرد ...

منم سه روزه انتقال دادم ایشالله تصمیم دارم روز دوازدهم انتقالم یه بی بی بزنم 

در اندک من تویی فراوان یارب..