2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
توام بزن 

اخه من الان تازه هشتم انتقالمه خیلی زوده جنینم سه روزه بوده ایشالله دوازدهم میزنم بعد من نصف امپول اچ سی جی هم بعد انتقالم زدم بخاطر اون نمیشه الان بزنم میخوام یکم بگذره بعد..

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم چه قدر مهربونی شما😍😍😍 ان شاالله که خدا جواب نیتت رو میده 

ممنون عزیزم مهربون شمایی

راستش تاحالا خون ندادم‌میترسم  زنگ زدم انتقال خون‌گفتم ای وی اف کردم میگه تا یسال نمیتونی خون بدی

یا رب العالمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا هیچ وقت در مورد اهدایی با کسی صحبت نکنید فقط خودتون و همسرتون. ولی خود ای وی اف بنظرم چیز خاصی ...

منم برا سوال جواب نمیگم اگرنه باردارشدم همه میفهمن ای وی اف کردیم.راستش اهدایی من خودم نمیتونم کنار بیام دکتر شوهرمم گفت اسپرم های اینجوری اکثراباید خوب باشن فعلا وقت دارم تلاش میکنیم بچه ازخودمون باشه

یا رب العالمین
من انتقال بودم ولی بازم فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه چون تخمدونات در کنترل دکتر هست با دارو ها .نگران نب ...

چه بگم عزیزم ،اینها خو اصلا حواسشون نیست ،میتونستن بگن در صورتی که پری نشدی همون داروها رو ادامه بدید نه اینکه بگن حتی در صورت پریود نشدن هم مراجعه کنید 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دوربین ورودی مرکز استان جریمه میکنه پلیس راه که کاره ای نیست 🙁

ببین تو اخبار گفتن فرمانداری هرجا مسئوله اعلام پلاک های مجازه، برای همین با مدارکت برو فرمانداری یا همسرت بره، اونحا میتونی اجازه رفت و آمد بگیری

سلام صبحتون بخیر  دوستای گلم می‌خوام سوره مریم بخونم روزی به نیت یک نفر....فقط اونایی که منتظر ...

عزیزم چه کار قشنگی😍

منم برات دعا میکنم❤️

منم لطفا بنویس، دفعه پیش همه فولیکول هام پوچ بودن😔

ببین تو اخبار گفتن فرمانداری هرجا مسئوله اعلام پلاک های مجازه، برای همین با مدارکت برو فرمانداری یا ...

ببینم شوهرم میره یا نه 

اینقدر میپیچوننت تو اداره ها حاضره همون جریمه رو بده پرسیدیم میگن ۲۰۰ تومن جریمه میکنن چون شهرمون وضعیتش زرده

خدایا خودت مواظبش باش