2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
امپول سینافکت گلم یا سینال اف؟  سینافکت برای جلوگیری از آزاد شدن ناخواسته تخمک هاست سینال اف ...

سینال فکت داده سینال افم داده 

ولی سینال فکتو پنج شنبه شب باید بزنم فقط این یه دونم داد شنبه صبح عملمه به نظرت دیر نیست زودتر ازاد نمیشن ببخشید به خدا دارم از استرس جونم در میاد نکنه ازاد شن یدونه کافیه اخه به بعضی ها سه تا دادن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم شوهر منم مثل شماست تا الان چند بار انتقال دادین؟ من دوبار انتقال دادم که منفی شده میگن بخ ...

سلام عزیزم.من دوبار تاالان انتقال دادم منفی شد.علتش نمیدونم چیه.اخه هرسری گفتن کیفیت جنیناتون عالی بودن اما لاله گزینی نمیکنن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
این بار خیلی بیشتر استراحت کردم. دفعه قبل راحت گرفته بودم. اما خوب این بار چشمم ترسیده بود. شاید اصل ...

دقیقا مثل من انگار نه انگار که انتقال دادم همه کار میکردم با اینکه واقعا درد امونم رو گرفته بود ولی استراحت هم بی تاثیر نیست مخصوصا چند روز اول منم شیاف داشتم البته خارجی بود ولی اینبار به دکترم گفتم آمپول بده چون من بدنم خیلی دقیقه سر وقت پریود میشم لک بینی هم دقیقا از روز سیکلم شروع شد .

خدایا شکرت
سلام خانوما کسی با Ivfتعین جنسیت انجام داده؟ پیش کدوم دکتر؟ توروخدا کمکم کنید من باید تعیین جنسیت کن ...

سلام عزیزم اینجا سزار جون که یه هفته ی دیگه جواب ازمایشش میاد با مامان ماهک جون تعیین کردن که ایشون شکر خدا باردارن منم شنبه عمل دارم و در حال انجام تعیین جنسیت سوالی داری بپرس

آره عزییزم، مثبت شدممم. مثبت شدممممم ایشالله به زودی خبر بارداری شماا     میخواستم منشنت ...

وای عزیزم بسلامتی ایشالله  خداروشکرررررررر ک مامان شدی 😍😍😍💋 ایشالله 9ماه دیگم تو بغلت میگیریشووووون ایشالله دو قلو باشه 😁

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
چی بود داروهات عزیزم؟

قبل انتقال یه دوره LD خوردم، هیدروکسی کلروکین، ماکاویت، فرتیل سی ام، اسید فولیک 5-MTHF، آسپرین، ویتامین ای.

بعد انتقال همینا به جز LD و ویتامین ای. به جاش انوکساپارین، یه آمپول که دو روز اوایل انتقال زدم، آمپول پروژسترون که چون بعد دو هفته بهش حساسیت دادم شیاف پروژسترون و قرص دوفاستون.

سلام عزیزم اینجا سزار جون که یه هفته ی دیگه جواب ازمایشش میاد با مامان ماهک جون تعیین کردن که ایشون ...

سلام عزیزم خدا روشکر شما جواب دادین. من میخام ivf کنم برا تعیین جنسیت. منتها نمیدونم کجا برم؟ واینکه واقعن میگیره جنین؟ میگن دکتر آل یاسین خوبه. شما کجا انجام دادین؟؟ 

این بار خیلی بیشتر استراحت کردم. دفعه قبل راحت گرفته بودم. اما خوب این بار چشمم ترسیده بود. شاید اصل ...

بازم استراحت داشته باش تا سه ماه اول که ان شاءالله جای نی نی ها سفت بشه آره داروها بی تاثیر نیستن ولی استراحت خیلی کمک کننده اس من همش عذاب وجدان دارم که کاش استراحت میکردم مخصوصا هم که بی بی زیر دو دقیقه فوری روز هشت انتقال دو خط شد میدونستم مثبتم ولی بی احتیاطی کردم .حالا اینبار نمیدونم چی بشه

خدایا شکرت
قبل انتقال یه دوره LD خوردم، هیدروکسی کلروکین، ماکاویت، فرتیل سی ام، اسید فولیک 5-MTHF، آسپرین، ویتا ...

دارچین جان عزیزم  استراحت مطلق مطلق بود یا ن 

وعده های غذایی چی غذاهاست جدا بودن

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
آره عزییزم، مثبت شدممم. مثبت شدممممم ایشالله به زودی خبر بارداری شماا     میخواستم منشنت ...

ای جان مبارکت باشه عزیزم 🥰ان شاءالله ۹ماهه دیگه عکس بزاری ازشون 😍

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دقیقا مثل من انگار نه انگار که انتقال دادم همه کار میکردم با اینکه واقعا درد امونم رو گرفته بود ولی ...

ببین من از سه روز قبل انتقال آمپول پروژسترون داشتم. تا روز 11 بعد انتقال هم زدم. اما کم کم بدنم حساسیت نشون داد. تماس گرفتم، دکتر پرسید چند روز مونده تا آزمایشت؟ گفتم سه روز. با شیاف و قرص جایگزین کرد برام. دیگه بدنم کهیر نزد. همه جای بدنم به خارش افتاده بود حتی تو موهام و میخاروندم کهیر میزدم.. ولی خوب فکر کنم آمپول اثرش رو تو اون دو هفته گذاشت. منم از شیاف میترسیدم. اما اینجا ظاهرا خیلی ها فقط شیاف استفاده میکردن که گفتن اصلا نگران نباشم.