2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045085 بازدید | 684425 پست
آره عزییزم، مثبت شدممم. مثبت شدممممم ایشالله به زودی خبر بارداری شماا     میخواستم منشنت ...

اینبار به نسبت قبل بیشتر استراحت کردی یا دفعه قبلم استراحت بودی واقعیتش من دفعه پیش اصلا استراحت نبودم روز ۸ بی بی مثبت شد ولی بعدش افتادم به لک بینی و منفی شدم

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی عجولم همشم دارم بد شانسی میارم😂خدا به دل من و توام یه نگاهی بندازه با این یه دونه جنین 😔 ...

اره بخدا خدا الهی دل مارم شاد کنه من که کلا دیگه جنین ندارم خدا خودش بهم رحم کنه نخوام باز اینهمه راه رفته رو برم. من دوشنبه باید برم آز بدم یعنی از الان تپش قلب دارم چقدم دیر میگذره روزا

در اندک من تویی فراوان یارب..
ممنون حتما گلم رو کاغذ اسماتون رو می‌نویسم انشاالله خوش خبر میای  التماس دعا

عزیزم اگه میشه اسم منم بنویس🙏🙏

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اینبار به نسبت قبل بیشتر استراحت کردی یا دفعه قبلم استراحت بودی واقعیتش من دفعه پیش اصلا استراحت نبو ...

این بار خیلی بیشتر استراحت کردم. دفعه قبل راحت گرفته بودم. اما خوب این بار چشمم ترسیده بود. شاید اصلا ربطی هم نداشته باشه.

راستی این بار من خیلی دارو داشتم. دفعه قبلی فقط شیاف بود. من فکر میکنم تاثیر داروها خیلی بیشتر از استراحت باشه.

سلام صبحتون بخیر  دوستای گلم می‌خوام سوره مریم بخونم روزی به نیت یک نفر....فقط اونایی که منتظر ...

اومدم بگم منم یادت نره دیدم منم هستم   خدا خیرت بده زهرا جان ایشالله گره کارت همین ماه باز بشه.

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........