2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045097 بازدید | 684428 پست
عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی سوال دارم ازتون

اره عزیزم 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه من خیلی میترسیدم انقد منفی دیده بودم. دیگه بیبی چک نخریدم اصلا

بیبی چک بگیر بزن یادگاری نگه دار😀😍😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
بگرررددددم   به خدا اینقدر خوشحال شدم که انگار خودم مامان شدم.مبارکت باشه عزیزدلم.حسم میگه 2تا ...

قربونت برم الهی. به خدا همینجور دارم دعا میکنم برای تک تکتون...

آره با طرازی بودم. هنوز هم زنگ نزدم مرکز خبر بدم.. الهی به زودی خبر خوشحالیتو میشنوم عزیزممم

من امروزم بی بی زدم باز خراب شد همه صفحه سفید بود😂شانس تو بی بی ندارم 

مگه الان بی بی نشون میده؟ ببین خدا نمیخواد به این زودی بی بی بزاری هربار نمیشه 😁

در اندک من تویی فراوان یارب..
مگه الان بی بی نشون میده؟ ببین خدا نمیخواد به این زودی بی بی بزاری هربار نمیشه 😁

من خیلی عجولم همشم دارم بد شانسی میارم😂خدا به دل من و توام یه نگاهی بندازه با این یه دونه جنین 😔

هفته دیگه شنبه یکشنبه میرم ازمایش 

قربونت برم الهی. به خدا همینجور دارم دعا میکنم برای تک تکتون... آره با طرازی بودم. هنوز هم زنگ نزدم ...

قربون شکلت برم.ایشالله بارداری راحتی داشته باشی بچه هاتو صحیح و سالم بغل بگیری عزیزم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
چه خوب آره بنظرم بچه ی خود آدمه دیگه.شوهر من داره اما کم.میگم شاید مال ما لاله گزینی نمیکنه علتش از ...

سلام عزیزم
شوهر منم مثل شماست
تا الان چند بار انتقال دادین؟
من دوبار انتقال دادم که منفی شده میگن بخاطر اسپرم ضعیفه

سلام عزیزم رسیدم تبریزم یک ساعت دیگه نوبت دکترمه دعاکن, خوبی گلم? اخ دعاکن حال دلم دست خودم نیست.&nb ...

سلام گلم خوبی؟ خداروشکر تعداد فولی ها خوبه اصلا نگران نباش حتی برا خیلیا موقع پانکچر بیشتر از اینا تخمک شده. این دفعه تقویتی زیاد خوردی ان شاالله که تخمکات با کیفیت میشن و همشون جنین با اولین انتقال مامان دو قلو ها میشی 😍😍😍

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام بچه ها، الهی قربون دل همتون برم... الهی همتون لحظه ای که متصدی آزمایشگاه میگه "مبارک باشه" رو ت ...

الحمدالله ان شاءالله که صحیح و سالم بغل بگیری نی نی های خوشگلتو. حال الانتم قسمت همه ما منتظرا دارچین جون دعا یادت نره .منم یه دو هفته بعد انتقال دارم آخرین جنین هام هست.

خدایا شکرت
آره عزییزم، مثبت شدممم. مثبت شدممممم ایشالله به زودی خبر بارداری شماا     میخواستم منشنت ...

مباااااارکه خاااانووووم

مطمعن بودم مثبتی

تو رو خدا دعام کن منم مثبت بشم

سلام بچه ها، الهی قربون دل همتون برم... الهی همتون لحظه ای که متصدی آزمایشگاه میگه "مبارک باشه" رو ت ...

خدایا شکرت 😍😍 واقعا آدم از خوشحالی میخواد گریه کنه وقتی یه نفر از انتظار درمیاد 

عزیزم تبریک میگم خیلی برای ما هم دعا کن.. ان شاالله که نینی های نازتو صحیح و سالم بغل بگیری 🥰🥰😘😘😍😍😍

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن