2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
ببخشید از شما تست کرونا نگرفتن از من امروز گرفتن تا شنبه خیلی دور نیست؟

یه روزه می دن عزیزم. یه هفته اعتبار داره

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روزهفتم بودچنین ترشحی ازم دفع شد

خوب به نظر من این ترشحها نشون میده اگرم همه آزاد نشده باشن چند تا آزاد شده. من چهارتا بیشتر نداشتم. به نظرت فردا قبل پانکچر بگم سونو کنه می کنه؟ که اگه یکی دوتا فولیکول مونده کنسل کنم.😥

به خدا منم همون اشوبو دارم امپول برایه عدم تخمک گذاری نداده حالا ببینم زینب جون چی میگه میترسم تا شن ...

به شما اگر سینافکت داده همون کار مهارو انجام می ده. من آخه قبلا سابقه ی زودتر آزاد شدن تخمک داشتم

شما بعد دوبار انتقال منفی هیسترو و خراش براتون انجام ندادن؟ بعد اینکه گرید جنین ها تون چطور بود؟ ح ...

این‌بار میشه سوم اگه برم. گرید و گفتن خوبه ‌‌‌‌‌اما نکفتن چیه.برای هیسترو و خراش خودشون پیشنهاد میدن یا خودمون باید بگیم؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اره والا منم خیرسرم گفتم اونا تومرکز خصوصی هستن لابد کارشون بهتر از دکترای بهشتیه اصلا ادما براشون ا ...

من چون تاحالا انتقال نداشتم، داروهاشو بلدنیستم. ولی بخاطراینکه دیر نشه، میتونی از داروخونه بپرسی اگ پس گرفت پس بدی، حالا بعدا نیاز شد مجددا میخری.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اخه دکتر مارافرستاد بعدکه رفتیم یه اورولوژدیگه گفت زودبوده

ان شاءالله که خیریتی بوده بعد این صبور باشید شما خودتون هم تو این فاصله تقویت کنید ان شاءالله که بهترین ها قسمتتون میشه عزیزم

خدایا شکرت
شما نظر دکتر صالحی را درمورد مشتاق و بهشتی نپرسیدی؟

دکتر صالحی از اول میدونست من با دکتر فتوحی ام و فتوحی فقط مشتاق میاد برا همین درموردش حرف نزدیم. ولی قبل از میکرو ک داشتم پرس و جو میکردم ببینم با دکتر فتوحی ادامه بدم یا نه، دکتر صالحی پیشنهاد داد میتونی بیای بهشتی. دکترای خوبی داریم و...اگه اشتباه نکنم گفت رضوانی. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻