2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست

@تورک_آنا    

@شوره    

@زینبی_بابا    

@رها241170    

@ملیکا1    

سلام عزیزای دل خوبین؟ من رفتم سونوگرافی6تافولی دارم چطوره؟؟ 😦😦پنجشنبه پانکچرمیشم خیلی دعاکنیدهمشون جنین های خوبی بشن. 

بازم مثل قبل کم شده فولی ها باوجودگونال. 

راستی سفازولین چیه؟ اونجا تو انکار گفتن میزنن وریدی. 

الان هم واسم اورلگوتان اینهادادن ویک ازادسازی دادن واسه فردا دورنافی هست اسمشو نمیدونم. 😁

دعااکنید فقط اینبارخوب باشن

سایزشون چند بود انشالله همش برات جنین بشه

ممنون عزیزم اولش ناراحت شدم بعدش گفتم هرچی خدابخواد من تلاشمومیکنم دیگه. 

سمت راستم دوتابودن17-16 وسمت چپ4تا19اینهابودن که باز اچ ام جی داد تااونام رشدکنن وپنجشنبه برداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم اولش ناراحت شدم بعدش گفتم هرچی خدابخواد من تلاشمومیکنم دیگه.  سمت راستم دوتابودن17 ...

تو سونو به من گفت پنج تا فولی داری ولی تو پانکچر نه تا بود که هفت تا جنین شد ان شاءالله برای شما هم تعدادش روز پانکچر بیشترم میشه.

خدایا شکرت
اما دکترا موقع میکرو میگن کیفیتش عالی بودن.معلوم نیست راست میگن 🤭

شما بعد دوبار انتقال منفی هیسترو و خراش براتون انجام ندادن؟

بعد اینکه گرید جنین ها تون چطور بود؟

حرکت ربطی به کیفیت نداره عزیزم توی میکرو هم بهترین اسپرم ها انتخاب میشن برا لقاح

خدایا شکرت
تو سونو به من گفت پنج تا فولی داری ولی تو پانکچر نه تا بود که هفت تا جنین شد ان شاءالله برای شما هم ...

چی بگم عزیزم اخه دوتادکترسونورکطن, خیلی التماس دعا سری قبل از8تافولی 5تاتخمک بودویک جنین. 

دعاکن اینبارهمه فولی هاتخمک خوب داشته باشن وجنین شن اینبارم رفتم خصوصی واقعاهزینه هاش سنگینه. 

شمانتیجه گرفتی گلم؟؟؟ 😍😍😍

شما هم ابن سینایی من برایه شنبه عمل دارم ولی تست کرونا ازم گرفتن یه چیزی مثله خوره افتاده تو وجودم ا ...

خب همون سینا فکت از آزاد شدن تخمکا جلوگیری میکنه فکر کنم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
چی بگم عزیزم اخه دوتادکترسونورکطن, خیلی التماس دعا سری قبل از8تافولی 5تاتخمک بودویک جنین.  دعا ...

به امید خدا این دفعه همشون جنین میشن. نگران نباش

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
خب همون سینا فکت از آزاد شدن تخمکا جلوگیری میکنه فکر کنم

وایی خدا خیرت  بده انشالله صحیحو سالم بچتو به دنیا بیاری به خدا سر سام گرفتم از بس تو نت گشتم و از هیچی سر در نیاوردم ۵تا صلوات برات فرستادم که به هر چی میخوایی برسی نمیدونی چه اشوبی تو دلم به پا بود از نهار

چی بگم عزیزم اخه دوتادکترسونورکطن, خیلی التماس دعا سری قبل از8تافولی 5تاتخمک بودویک جنین.  دعا ...

برایه من سایزشون ۱۱ تا ۱۳ بود یه دونم ۱۸ داشتم ولی نگفت چند تاس گفت خوبه عملم افتاد شنبه برایه من کوچیکن هنوز به مامان جونشون نیاز دارن تا بزرگ بشن😆😆😆