2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
نمیدونم فکر کنم آره 😀 اره. همون استرسه 😖

بسپربخدااا مثبتی ایشالا

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برایه من سایزشون ۱۱ تا ۱۳ بود یه دونم ۱۸ داشتم ولی نگفت چند تاس گفت خوبه عملم افتاد شنبه برایه من کو ...

ای جان ایشالله بزرگ میشن تاشنبه نگران نباش واست ستروتاید دادن؟؟ 

ایشالله تعدادشم زیاد میشه, شماچندسالته؟ ذخیرت چند؟ من باتوجه سنم خیلی کمه انگاری

دوستان هیشکی اینجا فریز نکرد ببینم هزینش چطوریه؟   خواهشا یکی جوابم روبده

من هشت تا جنین تو سه تا نی فریز کردن برام شد ۱۴۰۰

بیمارستان عرفان 

همه هزینه هاش آزاده 

مگر اینکه بیمه تکمیلی داشته باشی بعدا بدی از بیمه پول بگیری

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ای جان ایشالله بزرگ میشن تاشنبه نگران نباش واست ستروتاید دادن؟؟  ایشالله تعدادشم زیاد میشه, شم ...

به من فقط زیر جلدی داد تا چهارشنبه پنج شنبه هم یه سینال اف ۴۵۰ الفا داده با یدونه سینال فکت باید به بازو بزنم نه اونو نداده بهشم گفتم سه بار ازاد نشن گفت نمیشه حالا نمیدونم من ۲۹زخیرم خوبه شکر خدا ۶.۹تنبلی دارم 

بچه ها من فردا پانکچر دارم. الان یک ترشح خیلی غلیظ و زیاد و رنگی ازم دفع شد فکر کنم همونی که میترسیدم شد و تخمک آزاد کردم. اعصابم خورده هر ماه بعد تخمک گذاری همین اتفاق میفته برام.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بچه ها من فردا پانکچر دارم. الان یک ترشح خیلی غلیظ و زیاد و رنگی ازم دفع شد فکر کنم همونی که میترسید ...

عزیزم منم فردا پانکچردارم توسونوی اخری چندبودن اندازه فولیکولات

بچه ها من فردا پانکچر دارم. الان یک ترشح خیلی غلیظ و زیاد و رنگی ازم دفع شد فکر کنم همونی که میترسید ...

به خدا منم همون اشوبو دارم امپول برایه عدم تخمک گذاری نداده حالا ببینم زینب جون چی میگه میترسم تا شنبه همه ازاد شه میفهممت الان چی میگی

ای وااااایییی خیلی متاسفم انشالله همین ماه طبیعی باردار بشی میشه بپرسم چند تا جنین انتقال دادی؟ ...

سه تا انتقال داده بودم .مورولا بودن ۴ روزه .نه اصلا استراحت نکردم .همه کارهامو خودم انجام دادم