2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا   سلام عزیزم من امروز یه کلیپ برای تزریق عضلانی دیدم که تو رون پا تزریق میکرد میگ ...

عزیزم پیشنهاد میکنم اصلا تو رون نزن 

همون با سن بهترین جا هست و کمترین درد رو داره. بله سوزن رو تا آخر باید فرو کنی

سلام عزیزم  مایعات زیاد و پیاده روی، و کلا هر چی برای تقویت تخمک خوبه، مثل تخم مرغ و این چیزا& ...

سلام زینب جون بعد انتقال کشک بادمجون و پنیر لیقوان میشه خورد؟ من صبحونه ها فقط دلم پنیر لیقوان با گردو عادت داره 

در اندک من تویی فراوان یارب..
خانما کسیکه کرونا گرفته ماه ۵ هم هست فکر کنم داروهیچی نمیتونه مصرف کنه؟نشاسته نمیتونه بخوره؟ @زینبی ...

سلام عزیزم حتما طبق پروتکل های جدید کشوری باید بره بیمارستان و اگر کوچکترین علائمی ببینن بستری میکنن 

قبلا میگفتن خونه بمونید اگر علائم خطر داشتین بیایین، ولی الان میگن از همون اول تحت نظر دکتر باشین

حالا افراد غیر باردار ویزیت مجازی 

افراد باردار بیمارستان 

دوستان یه سوالی داشتم من آخرین سونوم یادمه سه شنبه بود رفتم ضخامتم نه سه خطی بود بعد هفته بعد یکشنبه ...

نه  گلم با شروع پروژسترون ضخامت دیگه زیاد نمیشه 

کلا تحت کنترله همه چی نترس گلی 😍 😍 😍 

عزیزم من دوبار میکرو کردم که بار اول جنین رشد نکردن و گفتن باید بری اهدایی . چند جا سر زدیم تا رویان ...

سلام گلم. ممنون که جواب دادین. من خیلی خیلی بیشتر از اینا دارم رعایت میکنم. حدود نه ماهه که همه ی این موارد رو رعایت میکنیم و همسرم تحت درمان طب سنتی هم هست. اصلا بگو مورفو یک درصد تکون بخوره خدارو شکر میکنم. تحرک که هیچ. انواع و اقسام مولتی ویتامین و رژیم غذایی. هیچ. صفررررر☹️ خسته شدم دارم میرم میکرو ولی دکترا بهمون گفتن خیلی امید نداشته باشین. فک کن این همه دوا و دارو بخوام استفاده کنیم و درصد موفقیت فوق العاده کم😢فقط توکلم به خداست. خیلی سخته یک اسپرم خوب پیدا کردن تو مورفوی صفر. بازم پس شرایط شما بهتر بود شکر خدا. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
اره یادمه زینبی جان پارسال رو. من اولش خوب بود الان این چند روزه این طور شدم همش تهوع دارم. دمیترون ...

عزیزم به خاطر بارداری هست الان طعم های جدید و بوهای جدید حس میکنی 

ای بابا خیلی بده که نمیتونی بخوری 😢😢😢 حتما با دکتر در تماس باش ببین چی میگن

دقیقا ومیگان و ب 6 در کنار دمیترون جواب میده 

بله دارم عزیزم اما ازامروز قطع کردم واسه چندروز چون خونریزیم زیاده گفتم یکم کم بشه بعد

والا من خودم با آسپرین کلا بدنم کبود میشد.... 

بهم نمیساخت..... 

حالا برندشو میتونی عوض کنی.... 

به دکترتم بگو ببین نظرش چیه...... 

شاید برندشو تغییر بده یا کلا حذف کنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چه خووووب چند تا از جنینا گرفتن؟ با چه کیفیتی؟ مشکلتون چی بود که ای وی اف کردین؟

یکی عزیزم . از کیفیتش خبر ندارم لابد خیلی خوب نبوده که یکی گرفته😁من خودم تنبلی داشتم ولی با قرص فولیکول خوب داشتم ولی باردار نمیشدم تا اینکه مشخص شد شوهرم کم تحرکی و تعداداسپرمش کم بود ی بار ای یو ای کردم که نشد