2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
باشه چشم انا جان ممنونم

نسخه ۳ و ۴ به دردت میخوره چون جنین فریز داری.... 

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من تو سیکل انتقالم.دکترم دو برگه ال دی بهم داد.گفت برگه اول که تموم شد بسته دوم رو شروع کن 16 ...

عزیزم به دکترت بگو شاید کنارش بهت استروژن بده..... 

ببین من خودمم تو سیکلم ال دی داشتم ۷ تا مونده بود تموم بشه به لکبینی افتادم بهم به تعداد ال دیای مونده گفت باید برم استروژن کنژوگه 1/25 بخرم به همراه بقیه الدیا بخورم..... 

نمیدونم برا شما چه تجویزی میکنه منظورم اینه برا من همچین تجویزی داشت و شکر خدا با همونا قطع شد و سیکلمم موفقیت آمیز بود.....

یعنی نگران نباش انشالله حله..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نسخه ۳ و ۴ به دردت میخوره چون جنین فریز داری....  نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: بر ...

آنا جون سلام 

خوشحالم که بازم فعال شدین توی تاپیک 

خیلی وقته منتظرم برگردین ازتون تشکر کنم بخاطر این لیست ازمایشایی که گذاشتین ..

من طبق این لیست ازمایشارو ازاد انجام دادم و مشخص شد مشکل ایمنی و انعقادی دارم که انتقال جنین هام به سقط میرسن ...

من از طرف خودم و همسرم و تموم کسایی که بهشون کمک کردین ازتون تشکر میکنم ...اجرتون باامام حسین عزیزم 😘😘😘

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیزم پیشنهاد میکنم اصلا تو رون نزن  همون با سن بهترین جا هست و کمترین درد رو داره. بله سوزن ر ...

مرسی عزیزم اخه با  سن رو میشه خودمون به خودمون تزریق کنیم محل دقیقش کجاس چند تا کلیپ دیدم هر کدوم یه جا رو گفتن آخر نفهمیدم محل دقیقش کجاس

بچه ها من لووتیروکسین میخورم. شیر سویا هم خوردم🤦‍♀️ پس دیگه هیچی شد دیگه😔

عزیزم هیچی که نشده..... 

اما از این به بعد نخور عزیزم.....

نه بابا اونقدری اثر نداره، فقط ریسک جابجایی جنین ها اضافه میشه 

مرسی گلی😍😍😘😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه  گلم با شروع پروژسترون ضخامت دیگه زیاد نمیشه  کلا تحت کنترله همه چی نترس گلی 😍 😍 😍& ...

آها مرسی از توضیحت خیالم راحت شد گفتم نکنه ضخامتم زیاد شده منفی شده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آنا جون سلام  خوشحالم که بازم فعال شدین توی تاپیک  خیلی وقته منتظرم برگردین ازتون تشکر ک ...

عزیز دلمممممممم..... 

خیلی خیلی ازت ممنونم  به خاطر حس زیبایی که بهم منتقل کردی...... 

خوشحالم که مشکلتون رو شدن عزیز دلمممممم..... 

انتقال دادین به سلامتی؟؟؟ 

دخترایی که انوکساپارین میزنین به کجاتون میزنین؟؟ من تا الان به شکم میزدم ولی بشدت دردناک شده و حساس ..حتی لباسمم که تکون میخوره روش .درد داره ..

نمیوونم به کحا بزنم .میترسم از ران و نمیدونم کجای ران میشه زد 

کمک کمک

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیز دلمممممممم.....  خیلی خیلی ازت ممنونم  به خاطر حس زیبایی که بهم منتقل کردی......&nbs ...

فداتون شم ممنونم 😘😘😘

آره عزیزم هجده هفتم .امیدوارم بتونم به آخر برسونم 

آنا جون سلام  خوشحالم که بازم فعال شدین توی تاپیک  خیلی وقته منتظرم برگردین ازتون تشکر ک ...

ای جانم الان تیکرتونو دیدممممممم..... 

خدایا شکرتتتتتتتت.... 

عزیزم مبارکت باشه..... 

به سلامتی و دل شاد بغلش (ون) کنی.....