2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
قربونت خیلی محبت داری توعزیزم. 😍😍😍 ممنون ازدعای خیرت. 🤗🤗🤗امروز میخوام حدیث کساشروع کنم انش ...

خواهش میکنم عزیزم😍😍😍

خوب کاری میکنی.ان شاالله که قبول باشه.ممنونم از اینکه منو یادم میکنی.🙏

خدایا شکرت  
خواهش میکنم عزیزم😍😍😍 خوب کاری میکنی.ان شاالله که قبول باشه.ممنونم از اینکه منو یادم میکنی.🙏

عزیزمیی کوچیکترین کاریکه ازدستم برمیاد. 

فدای تو الان امپول هاش ام جی روبزنم بعدش میخونم ارامش میگیرم اینجوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدااات ملیکا جون. اگه جفتت خلفی باشه احتمالا همون هفته ۱۶ یواش یواش حس میکنی. راستی خیلی وروجکن، من ...

لی لا جان جفت منم خلفیه.پس ان شاالله منم حدود یه ماه دیگه حرکتشو متوجه میشم.

ای جان😍😍😍چقد هیجان انگیز.منم احساس میکنم بچه م ورووجکه.چون برا سونوی ۱۱ هفته که رفته بودم اصلا یه جا بند نمیشد.همش در حال دست و پا زدن بود.  

خدایا شکرت  
روزی ۲تا ۳لیوان خوردم عزیزم مداوم بخورین و مایعات زیاد مصرف کنین انشالله میره بالا براتون

ممنونم گلی ....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم والا اینطوری که نمیشه نظر داد.....  یعنی اصلا در مقامی نیستم نظر بدم.....  اما توص ...

راستش از دکتر طرازی برای هفته بعد وقت گرفتم، نمیدونم با این وضعیت سختگیری کرونا بتونم بیام تهران یا نه

شنیدم ایشون ازمایشات رو کامل مینویسن

تو شهرستان چه دکتری برم این ازمایشات رو برام کامل مینویسن؟( غیر زنان)

راستش من توکل مدت بارداری با اینهمه مشکلات یه پزشک خوب نبود حداقل دردهامو اروم کنه

قسمت بچم که به دنیا نبود

ولی منم خییلی خیییلی درد جسمی کشیدم، دردهای روحی وروانیش به کنار

اره گلم فقط یکروز خوردم. یک قاشق باعسل فراوون ولی بازم موقع جویدن تلخه

یعنی یه قاشق چایخوری سیاهدونه با یه قاشق عسل منظورته عزیزم؟همین یه روز باعث شد پریودت زیاد شه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم مثبتیم کم نیست ایشالا همتون مثبت میشین

الهی امین🙏🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
آفرین مامان خوب.....  بی بی جیزه.....  بذار ماهیتابم لالا کنه......

😂😂😂

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
والا گفتن لوله چون عفونی هست باید بسته شه حالا نمیدونم میبنه یا کلا ور میداره یکم میترسم از بیهوشیش ...

اره عزیزم منم گفتن چون عفونیه باید بسته شه...چون ضخامت رحمم بالا نمیرفت....بیهوشی که ترس نداره عزیزم...میخوای بعد بلند میشی اونا کارشون رو انجام دادن...من تیکرم مال قانون جذبه عزبزم انشااله با دعاهای شما خبر خوب رو میارم فدات بشم...

اره عزیزم منم گفتن چون عفونیه باید بسته شه...چون ضخامت رحمم بالا نمیرفت....بیهوشی که ترس نداره عزیزم ...

ایشالله باردار میشی و بارداری و جذب کردی

من از این میترسم دیگه به هوش نیام زیاد بیهوش شدم و عمل شدم ای وی اف و لاپاراسکوپی هیسترسکوپی ولی ایندفعه نمیدونم چرا ته دلم میترسم

فقط عزیزم میشه بپرسم شما کجا بستین لوله تونو؟؟

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج