2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045143 بازدید | 684431 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جان سلام میشه وضعیت منو بخونید و نظرتون رو بگید؟!! من سالها ناباروری داشتم امسال شدو طبیعی با ...

عزیزم والا اینطوری که نمیشه نظر داد..... 

یعنی اصلا در مقامی نیستم نظر بدم..... 

اما توصیه میکنم حتما این دفع بررسی کنین قبلش بعد اقدام به بارداری کنین..... 

نمیگم شاید از اول انوکسان داشتین مشکل پیش نمی اومد اما ممکن بودم از همون اول اگه داشتین مثلا هماتوم تشکیل نمیشد شایدم میشد... 

ببین من دو تا بارداری داشتم هم با میکرو هم طبیعی..... 

اولی هماتوم داشتم دومی نداشتم..... 

در حالی که شرایط انعقادیم یکی بوده دیگه..... 

کلا بحث پیچیده ایه بارداری..... 

اما به نظرم لااقل چک کنین میفهمی که مشکل انعقادی داشتی یا نه و اگه داشتی شاید باید زودتر شروع میکردی..... 

چون میدونم بعضیا مشکلشون حاددتره و حتی قبل انتقال یا بارداری دارو گرفتن..... 

من کسیو میشناسم که طبیعی باردار میشه اما مشکل انعقادی داره و دکترش گفته از دو ماه قبل اقدام باید آسپرین شروع کنه..... 

بعد + شدنم قراره انوکسان ۴۰۰۰ بزنه و نیاز شد دز ۶۰۰۰ بزنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رها جون من تجربه خودمو میگم. دقیقا همون ماهی که میخواستم برم پانکچر ضخامت دیواره رحمم خیلی نازک بود. ...

اتفاقا حدود ۱۱روزی میشه منم صبحا میرم پیاده روی

نوروبین فقط استفاده نکردم 

اگه با داروهام تداخل نداشته باشه حتما میزنم

ممنون عزیزم ک تجربتو بهم گفتی🌹🌹🌹💐💐💐

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
ممنون عزیزم. ببخشید میدونم این تاپیک جای پرسیدن این سوالا نیست و حتما حوصله دوستامون سر میره، اما با ...

خخخخخخخ..... 

دعوام نکنینا..... 

من رور دوم ختنه کردن تحویلم دادن..... 

یعنی به دکتر گفتم برم عمرا دیگه دلم بیاد ختنه کنم.... 

معمولا تا قبل ده روزه انجام میدن بعضیا دیرتر..... 

اما من شخصا میدونستم مادرا برن عمرا دلم بیاد ببرم برا ختمه..... 

گفتم با بند ناف با هم بیفتن راحت بشم..... 

با من بود عمرا میتونستم چرا که من هنوزم نتونستم گوشهای دخترمو سوراخ کنم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان یه سوالی داشتم من آخرین سونوم یادمه سه شنبه بود رفتم ضخامتم نه سه خطی بود بعد هفته بعد یکشنبه ...

عزیزم معمولا همون سونوی آر اگه بین ۸ تا ۱۲ باشه یعنی خوبه..... 

مال منم سونوی آر قبل انتقال معمولا این حدودا بود.... 

۹-۹/۵ اینا حدودا دقیق یادم نیست...... 

اره گلم خوش به سعادتش ایشالله روزی ماهم بشه. 😍😍😍

عزیزم چقد خوب ، ایشالا ما هم مثبت بشیم😍😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
یاااخدا یعنی این سرطانه؟؟ من خیلی میترسم عزیزم دعاش کن جونم به جونشه. 😭😭😭

نه عزیزم سرطان چیه؟؟؟؟؟؟ 

واقعا چیزی نیست انقدر بخوایی بترسی..... 

کافیه پریود نشه حل میشه...... 

ای جانم.خداروهزار مرتبه شکر .خیلی خیلی خوشحال شدم .تبریگ میگم بهشون .انشاء الله روزی همه منتظرا

زیر دلم درد میکنه ، منقبض میشه میگیره ، شما در چه حالی ؟ 

بیبی نزدی

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
من مثبتیه پارسالم قبوله؟😬 بار دوم مثبت شد 

مبارکه بسلامتی 

سلام بیبی نمیزاری دلمون شاد شه؟؟😍

نه😂😰