2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
بادی منظورت از این لباسای زیر دکمه دار هست آنا جون؟ دمای خونه به من باشه ۴۰ درجه، به همسرم باشه ۵ در ...

عزیزم بله زیر دکمه دار... 

عزیزم دمای خونه نه با شماست نه همسرتون..... 

حرف حرف وروجکتونه فقط...... 

شما خودتونو باهاش وفق بدین..... 

چون فکر کن کلی لباس بپوشونی میخوایی یه پوشک عوض کنین پهلو مهلوهاش کلا تعطیل میشه..... 

دمای خونه ۴۰ هم باشه ده تا لباس تنش باشه بیچاره عرق میکنه درش بیارین هوا به هوا میشه مریض میشه خوب..... 

من خودمم دقیقا هر موقع تو محیطی بودم عرق کردم از اونجا بیرون اومدم حتی خودمو پوشوندمم ذات الریه کردم...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم راستش من از نوزادی همه اینکارارو کردم هنوزم شیب دار یکساعت بعد هر شیر پسرم من کم شیر م ...

خوب عزیزم وزن میگیره؟ 

اگه وزن بگیره یعنی سیر میشه دیگه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم انا جون. ذخیره تخمدانم خیلی خیلی پایینه دوبار پانکچر شدم که اصلا تخمکی در کار نبود. دیگه دکتر ...

خوب عزیزم شاید بهتر باشه از نظر ایمنی و انعقادیم این دفعه چک بشی..... 

همسرت تست دی اف آی داده..... 

کاریوتایپ چی؟ 

اصلا تو این مدت نوشابه نخوردم با اینکه خیلی دوست داشتم . من سر دلم اذیت نمیکنه زیر شکمم خیلی اذیت می ...

آهان..... 

یبوست چی؟ 

دفع داری؟ 

عزیزم بله زیر دکمه دار...  عزیزم دمای خونه نه با شماست نه همسرتون.....  حرف حرف وروجکتون ...

ممنون عزیزم. ببخشید میدونم این تاپیک جای پرسیدن این سوالا نیست و حتما حوصله دوستامون سر میره، اما با عرض معذرت از همه، آنا جون برای ختنه هم میدونی چه زمانی مناسب هست؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
رها جون من سری قبل آندومترم رو ۵ونیم موند و انتقالم کنسل شد ولی اینبار آب انار خیلی خوردم آب و مایعا ...

عزیزم منم ضهامتم پایین بود کنسل شد اب انار و لوبیا خیلی میخوردم ولی فایده نداشت...شما در روز چن تا لیوان اب انار و چن لیوان اب میخوری؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
نه من اشتباه کردم یک روزاره بدون داروهستم فرداش میرم سونو, داروهم فقط ستروتایدهست. دورنافی ندارم. رو ...

نگران نباش عزیزم..... 

انشالله خیری بوده..... 

شاید نباز نبوده بیشتر بزنی..... 

بهترینا برات اتفاق بیفته عزیزم..... 

میگن تهران هم هست ولی هیشکی مثل اون دکتر نیست.انگار انرژی شو یه جوری میکنه که درمان بشه الان یکی ازخ ...

چه خوب . من شنیده بودم فقط واسه آزو اسپرمی هست. راستش مشکل ما گاهی از آزو اسپرم ها هم بدتره. شما فکرشو بکن طرف آزواسپرمی هست ولی تو بیضه اسپرم خوب داره ولی شرایط ما اصلا یه چیز عجیبیه. بیضه اسپرم سالم نمیتونه بسازه! امیدوارم یه روز همسرم راضی بشه بریم پیششون. بدبختی ما شمال هستیم و ایشون اردکان. کاش شاگردانی برای کل ایران تربیت میکردن. لااقل همه بتونن از این علم استفاده کنن به خصوص که الان ناباروری فراوون شده و مراکز درمان ناباروری شدن محل هایی برای پول چاپیدن از زوج های جوون.

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خواهرای گلم دیگه روز 14 آز دادم منفی بود جوابش 1.2 بود داروهامو قطع کنم؟ بی بی هم زدم منفی بود.  ...

عزیزم بهتره آز دوم رو بدی..... 

خواهرمه چون شدید نیس دکتر نرفته میکه داروکه نمیتونم بخورم

نمیدونم عزیزم تلفنی به مشورت از دکتر زنانش بگیره..... 

عزیزم منم ضهامتم پایین بود کنسل شد اب انار و لوبیا خیلی میخوردم ولی فایده نداشت...شما در روز چن تا ل ...

روزی ۲تا ۳لیوان خوردم عزیزم

مداوم بخورین و مایعات زیاد مصرف کنین

انشالله میره بالا براتون

ممنون تورک آنای عزیز چه اسم دلنشین و شیرینی دارین😍 چون روزای اوله فکر میکنم باید دراز کش باشم ...

فدات عزیزم..... 

انشالله که لایق این اسم باشم..... 

عزیزم نگران نباش..... 

مطمئن باش جنینی که بخواد سر بخوره و بپره بیرون با بتنم محصورش کنی موندگار نیست..... 

زندگی عادیتو داشته باش با ریتم آروم..... 

حالا چند روز اول یه کم استراحتت بیشترم بوداوکیه اما باید قدم بزنی که خورسانی به جنین دچار مشکل نشه..... 

@زینبی_بابا   سلام عزیزم شیاف پروژسترون تو یخچال باشه یا محیط بیرون؟

عزیزم من شیاف روتو یخچال میذاشتم..... 

درب یخچال...