2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره اون و که میدونم. میگم واسه روز9 و10من دورنافی نداده اشکال نداره؟ یادشون نرفته؟ روز10میرم ویزیت.& ...

یعنی دو روز بدون دارو هستی بعد میری سونو؟؟؟ 

معمولا تا آخرین سونو دارو داری آخرین سونو که میری یا قطع میکنن داروهای تحریک تخمدان رو و هاش سی جی تجویز میشه یا ادامه میدن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی دو روز بدون دارو هستی بعد میری سونو؟؟؟  معمولا تا آخرین سونو دارو داری آخرین سونو که میری ...

نه من اشتباه کردم یک روزاره بدون داروهستم فرداش میرم سونو, داروهم فقط ستروتایدهست. دورنافی ندارم. روزدوشنبه میرم سونوشم

اره اون و که میدونم. میگم واسه روز9 و10من دورنافی نداده اشکال نداره؟ یادشون نرفته؟ روز10میرم ویزیت.& ...

عزیزم برا ادانه خونریزیت دکترت چیزی نگفته؟ 

استروژن نداده؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی ممنون بابت تاپیک به این خوبی خوشحالم هنوز هم فعاله بعضی از صفحاتش رو خوندم ؛اما زیاد ...

عزیزم بله بودن دوستانی که با انتفال اول + شدن.... 

عزیزم یه بند نخواب....

هر از گاهی تو خونه یه دوری بزن..... 

خودتو سرگرم کن با هر چی که دوست داری...... . 

تغذیت مناسب طبعت باشه از کسی تقلید نکن..... 

چیزای عجیب غریب نخور که تا حالا نخوردی و نمیدونی بدنت چه جوابی میده..... 

آب زیاد بخور..... 

مواظب باش یبوست نشی..... 

بچه ها سن بارداری در ای وی اف چطوری محاسبه میشه؟ از روز انتقال ؟

والا بعضیا از روز انتقال بعلاوه دو هفته..... 

بعضیام از روز انتقال بعلاوه دو هفته بعلاوه سن جنین موقع انتقال..... 

برا من دومی صدق میکرد با سونوهامم مطابق بود.... 

عزیزم بله بودن دوستانی که با انتفال اول + شدن....  عزیزم یه بند نخواب.... هر از گاهی تو خونه ...

ممنون تورک آنای عزیز

چه اسم دلنشین و شیرینی دارین😍

چون روزای اوله فکر میکنم باید دراز کش باشم جاشون رو پیدا کنن😅

بار اولی که رفتم دستشویی گفتم نکنه سر خوردن در رفتن😂😬

اما هر چند ساعت یه قدمی تو خونه میزنم

ممنون از جوابت

سلام دوستان کسی بوده که آندومتر رحمش نازک باشه و بااسترادیول وفرتیل سی ام وQ10بالا نرفته باشه؟ روغن ...

رها جون من تجربه خودمو میگم. دقیقا همون ماهی که میخواستم برم پانکچر ضخامت دیواره رحمم خیلی نازک بود. استرس نمیگم نگرفتم اما سعی کردم مقابله کنم. ماه آخر هرروز صبح میرفتم کوه سمت درکه چون بیشتر پیاده روی بود تا کوهنوردی. یه دوساعتی پیاده روی میکردم. هفته ای یه دونه هم نوروبیون زدم. خدارو شکر ضخامتم درست شد. آب هم بیشتر از معمول سعی میکردم بخورم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من ۳ تا سر همی درست کردم اخه سرهمی بدل نی نی فشار نمیاره. بهتره چیزی رو شیکمشون فشار نیاره

بادی هم یه سرهمی محسوب میشه البته بدون شلواره..... 

من کلا شلوار نمیپوشوندم همون بادی خالی تنشون میکردم....

خونمون ۲۷-۲۸ درجه بود معمولا.....