2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045141 بازدید | 684431 پست
امروز روز ۱۱ با روز ۸ نمی دونم دقیق. فک کنم هر طرف سه تا بود ولی کوچیکن ظاهرا روزی دو واحد عزیزم ...

خوبه عزیزم نگران نباش رشدمیکنن, وای به من پس کم دارو دادن اگناری توروزی300واحدمیزدی. دوشنبه بشه برم عالی میشه. 

انشالله زمان تقریبی پانکچرت کی هست؟ میشه به منم بگی جواب پانکچرتو؟ انشاالله کلی تخمک باکیفیت داری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه عزیزم نگران نباش رشدمیکنن, وای به من پس کم دارو دادن اگناری توروزی300واحدمیزدی. دوشنبه بشه برم ...

نه به شما کم ندادن

بدن با بدن فرق می‌کنه

منم سینال میزدم روزی ۲۲۵ تا

۸ تا تخمک شد

اره مادرمم لگنش هست توی پریودی شدیددردمیکنه میگه خونریزی که میکنم یکم ساکت میشه دردش. دکترزنان رفته ...

عزیزم ببین من عمل کردم چون دو تا میکروی منفی هم داشتم دکتر اندومتریوزم گفتن احتمالا اگه عمل نکنم بازم منفی میشم..... 

مادرتون تهران اومدن کلینیک آندومتریوز ابن سینا؟ 

عزیزم من چون دقیقا شرایط مادرت رو نمیدونم نمیتونم چیزی بگم..... 

برا من عملا پریود شدن معادل زمینگیر شدن بود از شدت درد میمردم و زنده میشدم.... 

والا من لاپراسکوپی کردم و همه بافتهارو برداشتن و بعدشم که باردار شدم و پریود نشدن خودش کمک میکنه به تکمیل درمان..... 

بعد زایمانمم که هر ۶ ماه چکاپ میشم... 

ببین قبلا بهم ویزان میدادن که پریود نشم چون پریود شدن احتمال برگشتن آندومتریوز رو بالا میبره..... 

الان ظاهرا ویزان نیست دو سریه دوفاستون میدن مرتب سر وقت پریود میشم اما دکتر گفت نگران نباش این پریود باعث نمیشه برگرده..... 

توکل به خدا..... 

فعلا که هیچ دردی ندارم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم. جدا میبره؟ خیلی به ما دوره. امروز دومین نفری بودی که بهم گفتی. اطلاعی نداری تهران طب سوز ...

میگن تهران هم هست ولی هیشکی مثل اون دکتر نیست.انگار انرژی شو یه جوری میکنه که درمان بشه الان یکی ازخانم ها اینجا نتیجه گرفتن هم خودشون هم فامیلاشون.ولی یادم نبود کی بود.میگن ۳_۴ماه باید خونه بگیری بمونین یزد.چون هرروز انجام میده اکثرا هم میگن جواب میده همه مریضاش هم انگار اسپرم صفر یا مورفو و تحرک صفرهست

من دو تا جنین بلاست انتقال دادم با اینکه همه میگفتن همچی خوبه انتقال منفی شد ولی بهشون هم گفتم هیچ آ ...

عزیزم درسته اما این دفعه بهتره بررسی کنن لااقل میشه یه سری موانع جنبی رو از سر راه برداشت و فقط منتظر این بشی که اون سی درصدی که میگن جواب بده..... 

مثلا برا شخص من تا وقتی مشکلاتم حل نمیشدن ممکن بود صد بارم اون ۳۰ درصد شانسمو امتحان میکردم جواب نمیگرفتم و فقط باید منتظر معجزه میشدم..... 

نمیخوام بگم معجزه اتفاق نمیفته چرا که برا خود من این معجزه با بارداری طبیعیم اتفاق افتاد..... 

ولی منطق میگه بهتره تا حد امکان موانع رو کمتر کنیم که شانسمون بالاتر بره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من دو تا جنین بلاست انتقال دادم با اینکه همه میگفتن همچی خوبه انتقال منفی شد ولی بهشون هم گفتم هیچ آ ...

به نظرم بهتره این دفعه آزهای تکمیلیو انجام بدین..... 

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

ساغولاسیز آنا جان.سیز اصلیتیز هارالی دی؟

گؤزه ل تبریزلییم...

اما اوزون زامان دیر غوربت دییخ..... 

بله متوجه شدم معمولا برای چه کسانی این تست رو مینویسن؟

والا این تستها جزء تستهای تکمیلی بررسی شکست مکرریا سقط مکرره..... 

کسایی که این تستهاشون مشکلدار نشون میده تو خونرسانی مشکل دارن و ریسک ترمبوز و لخته شدن خونو دارن..... 

من تو هر دو بارداریم چه میکرو چه طبیعی نه ماه انوکسوپارین باید میزدم..... 

مرسی عزیزم اره شیر که کلا خیلی خیلیی کم میخوره تشکش شیب داره از روز اول که اومدیم خونه ...

عزیزم میزان شیرخودنش رو نمیگم..... 

فاصله شیردهی حداقل دو ساعت منظورمه...... 

ممنونم عزیزم شما هم انشااله مثبتی 💃

ایشالااااا

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم نتیجه ی انتقالت چی شد؟مثبت شدی انشاله؟از کی هست انتقال دادی😂

امروز روز ۱۰ انتقالمه ، هفته دیگه باید برم ازمایش

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم درسته اما این دفعه بهتره بررسی کنن لااقل میشه یه سری موانع جنبی رو از سر راه برداشت و فقط منتظ ...

انا جان سلام

میشه وضعیت منو بخونید و نظرتون رو بگید؟!!

من سالها ناباروری داشتم

امسال شدو طبیعی باردار شدم

ولی یه باردارس سخت!! دوماه اول سرتایم پریود میشدم

بعدش هم لکه بینی داشتم که تو سونو گفتن هماتوم، با شیاف و امپول رد شد

سلفریو انومالی خوب بوده

دکترم بعد انومالی (۱۸ هفته) بهم اسپرین و انوکسا داد!! که افتادم به خونریزی و  شروع انقباض ها

اخرش هم بچم تو بیست و هفت هفته طبیعی زایمان کردم و ی مدت دستگاه رفت و نموند

از نظروزن و ... هم مشکل نداشت( بخاطر بستری شدن مکرر من ، وزنش خیلی خوب بالا نرفت، ۹۳۰ گرم بود)

میشه نظرتون رو بدونم؟ 

خیلی سوال تو ذهنم دارم! نیاز بود من انوکسا بزنم؟!! ایا انوکسا باعث خونریزی شد و نهایت درد و انقباض؟!

من هیچکدوم از ازمایشات ایمنی و انعقادی رو نداده بودم!